сила бг магазин
сила бг медия
»
»
СИЛА БГ се грижи за теб!

СИЛА БГ се грижи за теб!

Винаги клиентите са били най-важни за нас. За това, ние от СИЛА БГ решихме да стартираме кампания, в която всеки наш клиент, забравил своята предпазна маска, ще получи комплимент от нас такава.Още от началото на епидемията с COVID 19, СИЛА БГ взима всички необходими предпазни мерки на територията на физическите магазини : дезинфекция на пода, рафтовете и продуктите. Освен това всички наши служители носят маски и ръкавици. 

Ние от СИЛА БГ не можем да се задоволим само с това, тъй като клиентите ни винаги са били приоритет. За това във всички наши физически магазини, пазарувайки ще можеш да получиш своята безплатна маска. Те са стерилни, 4 слойни и са медицинско изделие клас 1. За да се избегне директен контакт, всяка маска бива подавана чрез инстумент, който стои в разтвор, съдържащ минимум 70% и 6 % водороден пероксид, които унищожават на 100% бактерийте.

 
Благодарим Ви, че спазвате социална дистанция!

Останете здрави!

СИЛА БГ Тийм!
Препоръчани продукти
34
.
00
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Бързи интервали от интензивни упражнения, базирани на експлозивни и силови движения се влияят добре от високогликемичните храни заради бързото отделяне на енергия. Високовъглехидратните храни е най-добре да се ядат преди и след интензивна тренировка – от спринтьори, пауърлифтъри, боксьори и други, занимаващи се с бойни изкуства."

Реклама
Copyright © 2007 - 2020 silabg.com