сила бг магазин
сила бг медия
»
»
SILABG.COM представя: КТ Protein waffer!

SILABG.COM представя: КТ Protein waffer!

Пробиотиците са от изключителна важност за правилното функциониране на имунната система, както и на редица здравословни процеси в тялото. Те не само подобряват количеството добри бактерии в стомаха, но и повишават естествените защитни сили на организма, като по този начин подпомагат тялото в борбата със свободните радикали.

Ето защо, ние от SILABG.COM, решихме днес да те запознаем, с най-новото предложение на KT, а именно протеиновите вафли, пълни с висококачествения пробиотик на PROVIOTIC.

В новия продукт  KT Protein Wafer сa вложени само здравословни и качествени суровини. Кори от лимецово брашно, крем от фъстъчен тахан и  шоколадов протеин, както и заливка с шоколад без палмова мазнина. В продукта са използвани само студено пресовани масла от рапица и кокос.

За да направят продукта още по-полезен и ефективен в регулирането и запазването на теглото, от KT  добавиха едни от най-качествените живи пробиотични култури на марката ProViotic. Така освен изключително вкусна,  KT Protein Wafer  вече и изключително полезна.

Ролята на ProViotic във KT Protein Wafer:

  • Намаляване на патогенните болестотворни бактерии в стомашно чревният тракт, както и наличните в храни и суровините, които се използват в различните продукти.
  • Стимулиране на пробиотичните лактобацили в чревният тракт.
  • Подобряване усвояването на всички хранителни вещества най-вече белтъчините в следствие на подобрената чревна флора и ензимите които синтезира ProViotic.
  • Изцяло Веган продукт, който НЕ съдържа лактоза и Соя които са основните най-често използвани и най-евтини хранителни среди (суровини) за производство на пробиотици. 
  • Подобрява разграждането на лактозата след консумация на млечни продукти и протеини - Това се случва поради възможността на   лактобацилите да продуцират ензима отговорен за разграждане на лактозата. (Хората развиващи алергии и изпитващи стомашно-чревни неразположения при консумация на млечни продукти, често имат липса на този ензим.)




 
KT Protein Wafer са несравним с никой друг продукт на пазара. Съчетаването на невероятен вкус с полезни и здравословни ефекти!
 
СИЛА БГ Тийм!
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Медицински изследвания отчитат, че диети, които са с дефицит на витамин Е ускоряват разпада на определени мастни киселини - процес, който води до стареене. Съдържанието на витамин Е в зехтина може да забави подобни ефекти, да се поддържа умствената дейност и да се удължи мускулния контрол при по-възрастните потребители."

Реклама
Copyright © 2007 - 2022 silabg.com