сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Синята линия на Inner Armour си проправя път на пазара

Синята линия на Inner Armour си проправя път на пазара

 
Първоначално, синята продуктова линия на Inner Armour беше достъпна само в някои специални магазини и дистрибутори по света. Преди няколко месеца обаче, от фирмата обявиха повторното пускане на някои от продуктите  в синьо. Това се случи успоредно с ребрандирането на стандартната черна серия. С оглед на желанието им да обхванат по-голяма част от пазара,  много от търговците заложиха на синята линия. 

 
Каква е разликата между двете продуктови серии и коя от двете е по-подходяща за теб?  Inner Armour разделиха продуктите си на две, така както Muscle Pharm направиха с техните основни и хибридни серии. Марката определи черните „върхови” формули като серия за професионални спортисти, докато синята е насочена към по-масовата аудитория и включва доста по-голямо разнообразие от продукти.  Въпреки това ясно разделение, черната серия съдържа продукти като витамин комплекса Training Peak, Anabolic Peak и само една индивидуална формула. За сравнение, Синята серия обхваща малко над десет единични формули. Тя включва още Isolate Zero (IsoMaxx), Hard Mass Gainer, Super Quad, Impact N.O., Anabolic Test и Shred Factor. Повече информация за продуктите можеш даполучиш в официалната страница на марката.

 
 
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

""Застанал съм да пазя един клиент на клека, той се напъва яко на 100 кила, аз му викам "давай, давай-й" и изведнъж отнякъде се появи някакъв пичага и застана точно пред него лице в лице на 30-40см и започна да си прави чукчета все едно е застанал срещу огледалото. Моя човек се напъва, онзи му пъшка в лицето. Идея си нямам как може да има такива идиоти по фитнес залите." - Слави Горанчовски "

Реклама
Copyright © 2007 - 2021 silabg.com