сила бг магазин
сила бг медия
»
»
ТОП 5 на предложенията за течен Л-Карнитин на пазара

ТОП 5 на предложенията за течен Л-Карнитин на пазара

В този пост ще разгледаме ТОП предложенията за карнитин в течна форма на пазара тази година. Предвид настъпващия летен сезон всеки от нас иска постигне по-добра форма. Затова и ще обобщим позитивите и минусите на тези топ 5 продукта в тази категория.
 
Преди това накратко: Защо карнитина е един от най-търсените суплементи в тази индустрия ?
Защото е изцяло липотропен агент оптимизиращ метаболизма. Под липотрепен разбирайте, че влияе на обмяната на веществата, които помагат за редуциране и оползотворяване на излишните мазнини, но в същото време НЕ натоварват нервната система, сърдечния ритъм и кръвното налягане, както стимулантите.  Действието на карнитина е комплексно и далеч не отговаря само за метаболизма, ала приложението му за сваляне на мазнини е едно от най-популярните и затова тук акцентираме на него.

Как забързва метаболизма ?
По време на физическа активност мастни киселини от мастните депа навлизат в кръвообращението и тук идва ролята на карнитина. Той действа, като совалка, която оптимизира пренасянето им от кръвообращението през клетъчната стена, където се изгарят в митохондриите с цел енергия, и разбира се подпомага изхвърлянето на отпадните продукти в следствие този процес. По този начин вие горите повече мазнини и имате повече тонус, макар и да не можем да го сравняваме със силни стимуланти, като кофеин, ефедрин, йохимбин и други алкалоиди, които макар и ефективни вървят ръка за ръка с повишено внимание и рискове.


 
Ние от екипа наСила БГ се стараем да сме не просто компетентни , ала и да поддържаме добра форма, когато не сме на работа. Това персонално, а и може би като страничен ефект от средата в която работим ни прави потребители на редица хранителни добавки подобряващи общото здраве или такива със специално предназначение. Като хора, които са пробвали карнитини и имат опит с това, ние често сравняваме продуктите не по брой дози или гръмките обещания на лицето на етикета, а на количество суровина, която си закупуваме за въпросната сума пари. Разбира се държим на качество, форма на суровината и винаги допълнителни агенти към смесените формули допринасящи по-добрия ефект ни правят впечатление при избора.  Именно и на това се гради по-долу описаните сравнения в нашия ТОП 5 за 2015 година.


 
Номер 5
 
Dymatize Liquid L-canrnitine 1100
 
Dimatyze са стъпили здраво на пазара за хранителни добавки от години и надали е уместно да спорим за качеството на продуктите им.

Количество карнитин в цяла разфасовка: 34 100 милиграма
Цена на грам карнитин: 0,92 лева (без отстъпка от златна карта)
Позитиви:Добавен витамин Б5.
Цена на пазара у нас: Умерена


 
Номер 4
 
NOW L-Carnitine Liquid 3000
 
За разлика от останалите карнитини на NOW , този е дозиран както би било редно за атлет. Добавените витамини ще са от полза за един екстра тонус без да се стимулира нервната система. Не ни допада обаче крайната му цена в момента.
 
Количество карнитин в цяла разфасовка: 93 000милиграма
Цена на грам карнитин: 1.07лева
Позитиви :Без изкуствени подсладители. Добавени витамин Б5 и Б12.
Цена на пазара у нас: Висока


 
Номер 3
 
Everbuild Liquid L-carnitine + Chrome
 
Това е най-разпространения и продаван карнитин на производителя Everbuild, който специализира именно с течните форми на карнитин. Добавените агенти към цялата формула само допринасят за по-комплексното му действие.
 
Количество карнитин в разфасовка: 45 000 мг
Цена на грам карнитин: 0,56 лева (без отстъпка от златна карта)
Позитиви: Добавен хром пиколинат за регулиране на кръвната захар и комплекс Б-витамини с цел тонус и регулиране нивата на кръвната захар за постигане на среда подходяща за редуциране на мазнините.
Цена на пазара у нас: Нормална
 


Номер 2
 
Liquid L-Carnitine 3000 + Green Tea
 
Тук говорим за най-добрата цена на грам карнитин на пазара у нас в момента. Цена, която може да се конкурира само с карнитините на пудра без подсладители, синергични добавки и солуция. Изключително добра препоръчителна концентрация и отново добавени агенти, които да го направят перфектен и в същото време без да го оскъпят допълнително.
 
Количество карнитин в разфасовка: 100 000 мг
Цена на грам карнитин: 0,42лева (без отстъпка от златна карта)
Позитиви:Уникална концентрация от 3000 мг на 10 мл суровина. Осъвършенствана формулана тази от по-семплия вариант с екстракт от зелен чай. Той просто допринася за подобряване на липолизата и редуцирането на водната задръжка.
Цена на пазара у нас: Отлична
 


Номер 1
Нашия избранник за топ продукт тази година в тази категория е Liquid Acetyl L-carnitine! Защо ?
Защото предлага нещо ново, иновативно и ефективно. Защото се залага на иновация комбинирана с доказани активни съставки. За първи път на нашия пазар имаме ацетилизирана форма на L-carnitine. Нещо, което бяхме виждали на прах и капсули, ала никога в течен концентрат. Ацетилизираните форми имат известни предимства пред свободната L-форма. Освен по-добро усвояване предвид това, че самата суровина е по-“човешка“ , ацетилизирания карнитин носи и редица позитиви върху фокуса, мисловната функция и скъсява времето за усвояване, което го прави за перфектна добавка преди тренировка.
Количество ацетил л-карнитин в разфасовка:49 500 мг
Цена на грам ацетил л-карнитин:0,93(без отстъпка от златна карта)
Позитиви: Добавена гуарана. Толкова колкото да оптимизира изгорените калории и да носи екстра тонус и в същото време да не повлияе негативно на нервната система правейки продукта липотропен. Отново имаме и B-комплекс, който да повиши крайната ефективност на продукта. Най-изявения позитив обаче остава, това че продукта е уникален по рода си.
Цена на пазара у нас:Умерена
 
Тук може да видите и видеото по темата, което подготвиха нашите колеги:

 
СИЛА БГ Тийм!
ТОП предложенията за течен Л-Карнитин на пазара
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2015-08-01 | 17:13:58
Ники К
Ацетила е номер едно!!! Има редица полезни свойства освен горенето на мазнини.
2015-07-28 | 14:21:54
Николай Кирилов
Ацетилизирания на ЕБ е номер едно!!!
2015-06-13 | 21:16:04
Веселин Гергов
Как път точно вашата марка е на първите 3 места хаха
2015-06-12 | 16:14:09
Атанас Иванов
Този със зеления чай е наистина добър , аз много го харесвам
А колкото до ацетилизирания , пия го вече 3 дни потенето е доста силно и съм енергичен . За сега добре , доволен съм от Евърбилда
2015-06-11 | 13:34:11
Marko
Много полезно ревю. Поздравления.
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Споменати продукти
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Анаболният растеж е свързан с термина анаболизъм. Анаболизма се отнася до прости вещества и субстанции, синтезrрани в комплексни такива, съставящи жива тъкан. Той се фокусира главно над растежа и хипертрофията в човешкото тяло. Това състояние е така желано от повечето фитнес ентусиасти, тъй като им помага да постигнат техните цели свързани с покачването на мускулна маса. Без анаболизъм няма реален растеж и крайният резултат е катаболно състояние."

Реклама
Copyright © 2007 - 2020 silabg.com