сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Топ новостите от световния пазар!

Топ новостите от световния пазар!

В настоящия обзор отново ще хвърлим поглед върху най-интересни новини и суплементи, които сега излизат на световния пазар.
 
От MUSCLETECH обявиха, че ще представят цели 4 нови суплемента на предстоящия Арнолд Класик след 2 седмици. Докато три от тях са ни вече известни, четвъртия остава загадка, която от компанията вероятно ще запазят до самото състезание. Първият ни известен суплемент е Hydroxycut Hardcore Next Gen, който вероятно ще бъде нова, по-силна версия на култувияот близкото минали фет бърнър – Hydroxycut. Останалите два са Phosphamuscle – суплемент, базиран на фосфатидиловата киселина и Micellar Whey – протеин, притежаващ биологичната стойност на суроватъчния протеин и скоростта на мицелирания казеин.
 
 
 
 

EVERBUILD пуснаха на пазара новата формула аминокиселини Cryo Beef Amino. Изненадващото е, че го направиха без предварителни изявления и реклама, а суплементът е наистина революционен. Както се подразбира от името, аминокиселините са с телешки произход. За разлика от повечето подобни продукти обаче, те не са извлечени от телешко месо или отпадни продукти, а чрез екстракция, хидролиза и двуетапно изсушаване на стерилни говежди еритроцити. Разликата е, че Cryo Beef Amino са по-богати на незаменими аминокиселини и BCAA (особено на левцин), което ги прави с доста по-висока биологична стойност (97%!) от телешкия стек, суроватъчния протеин и други източници на аминокиселини. Освен това, те са пречистени от излишното желязо и съдържат минимално количество колаген. Ниската молекулярна маса ги прави много бързо усвоими, като навлизат в кръвния поток буквално за минути.
  

 В следващите до 6 седмици на пазара трябва да бъде пусната новата Harcore серия на MUSCLE PHARM. Разбира се, много е вероятно да ги видим още след 2 седмици на Арнолд Класик. Засега са обявени три продукта – суроватъчния протеин Diesel, предтренировъчния Wreckage и следтренирвъчния Gainz.
 

 
От COBRA LABS разкриха малко повече подробности около новият им продукт Crystal-X. Това което знаем, е че дозата му ще бъде 8,8 грама, което всъщност не отговаря на въпроса дали това ще бъде наследникът на The Curse или не. Предлаганите вкусове ще бъдат „magic berry” и „neon tropic”, но за нас би бил по-интересен съставът на продукта. Но за него явно ще трябва да почакаме още.
 
 
 
BPI SPORTS добавиха ощеняколкокъм първоначално обявените вкусове на така чакания Funnbar:
 
 
 
СИЛА БГ Тийм!
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"ALPHA TEST е мощен стимулатор на собственото производство на тестостерон (посредством комбинацията от ZMA и трибулус), а също така съдържа в себе си и така популярната съставка 6-OXO. Тя действа посредством инхибиране действието на ензима ароматаза, отговорен за превръщането на тестостерон в естроген. Колкото по-ниски са нивата на естроген, толкова по-високи са тези на тестостерон, а това означава само едно – повече и повече мускулна маса и увеличаване на силата."

Реклама
Copyright © 2007 - 2022 silabg.com