сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Той идва!

Той идва!

Беше годината на 2009 – в центъра на София бе поставено началото на една нова история – историята на физическите магазини на СИЛА БГ.  Ул. „Георги С. Раковски 176” става по-цветна и посещавана заради огромния интерес към хранителните добавки и спортните аксесоари.

Беше годината на2011 – ред на магазин, локализиран в морската ни столица. Неговото местоположение е именно град Варна, ул. „Любен Каравелов 21”на обща площ 150 кв.м.

Беше годината на 2012– СИЛА БГ в Студентски град вече е реалност. Поради атрактивната си локация - в центъра на Студентски град, този магазин е един от най-често посещаваните от веригата, а консултантите ни са готови да отговорят на всичките запитвания, които получават от клиентите.

Беше годината на 2015 – Бургазлий приветстват чисто новия четвърти магазин на фирмата на адрес бул. „Алеко Богороди 45”.

Беше годината на 2016 – ред на магазин номер 5 от мрежата на СИЛА БГ. В Пловдив, градът на тепетата, на бул. „6ти Септември 154” се открива нов магазин на веригата, с площ 120 кв.м.

Беше годината на 2016 отново – един от най-дългоочакваните магазини на СИЛА БГ отваря врати в София, ж.к. Люлин. Локацията е на централно място – помещава се на един от основните булеварди в района - бул. „Царица Йоанна 49”.

Беше годината на 2017 – пренесохме се в град Русе - Ул. Олимпи Панов 7. Това е първия успешен франчайз магазин на СИЛА БГ и може да се похвали с изключителен успех.

Беше годината на 2017 отново - Старата българска столица също може да се похвали с един по-Sилен магазин – 8ми по ред. Физическия магазин на СИЛА БГ в град Велико Търново се намира на бул. „Васил Левски 21”.

Пак беше годината на 2017 - Четвъртия софийски магазин на СИЛА БГ отваря врати в квартал Надежда, бул. „Ломско шосе 48”.

Беше годината на 2018 – знаменита година в историята на фирмата.

05 Юни – мръсна жега, магазин Благоевград - десети по ред в короната на бизнеса с хранителни добавки и спортни аксесоари, отваря врати на адрес ул. Пере Тошев 12.

10 Август – още по-мръсна жега. Локацията е гр. Стара Загора, ул.”Цар Симеон Велики 85”. Точно тук можете да откриете 11тия по ред магазин на веригата СИЛА БГ.

30 Август – най-мръсната жега! Магазин Младост, град София, отваря врати на адрес бул. „Александър Малинов 16”. Цели 220 кв.м в протеин, пред и след тренировъчни продукти, протеинови барове, аксесоари и вкусни алтернативи на вредните храни – супер, а?!

18 Октомври – време е за захлаждане – и вече сме и в Хасково! Фаталния номер 13 отваря врати на адрес ул. Стефан Караджа 7. 
И ще си кажеш „Стига толкова, всяко хубаво нещо си има своя край!"
Да, ама не! Имаме изненада – очаква ни нещо супер свежо и през 2019! Шести магазин на СИЛА БГ в град София, Симеоновско шосе съвсем скоро ще стане реалност!

Бъди нащрек за още новини, защото не можем да издадем и думичка повече!
 
За СИЛА БГ е изключително важно да остави парченце от себе си навсякъде, където е възможно. Точно поради тази причина, ние няма да спрем да правим така, че да сме навсякъде, където можем да ти потрябваме и да сме на ръка разстояние!

СИЛА БГ Тийм!
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"„Спортувайте за здраве, красота и тонус, никога не използвайте злоба или каквато и да е негативна енергия, за да успеете в нещо. Недейте стоя пред фейсбуците с часове, като ядете вредни чипсове и други джънк фуудс, ами излезте, огледайте се, подишайте чист въздух, радвайте се, вървете да тичате, да ритате, да тренирате на лостове, да тренирате някъде просто нещо, защото активният начин на живот ще ви направи дисциплинирани и сериозни хора."

Реклама
Copyright © 2007 - 2022 silabg.com