сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Той идва!

Той идва!

Беше годината на 2009 – в центъра на София бе поставено началото на една нова история – историята на физическите магазини на СИЛА БГ.  Ул. „Георги С. Раковски 176” става по-цветна и посещавана заради огромния интерес към хранителните добавки и спортните аксесоари.

Беше годината на2011 – ред на магазин, локализиран в морската ни столица. Неговото местоположение е именно град Варна, ул. „Любен Каравелов 21”на обща площ 150 кв.м.

Беше годината на 2012– СИЛА БГ в Студентски град вече е реалност. Поради атрактивната си локация - в центъра на Студентски град, този магазин е един от най-често посещаваните от веригата, а консултантите ни са готови да отговорят на всичките запитвания, които получават от клиентите.

Беше годината на 2015 – Бургазлий приветстват чисто новия четвърти магазин на фирмата на адрес бул. „Алеко Богороди 45”.

Беше годината на 2016 – ред на магазин номер 5 от мрежата на СИЛА БГ. В Пловдив, градът на тепетата, на бул. „6ти Септември 154” се открива нов магазин на веригата, с площ 120 кв.м.

Беше годината на 2016 отново – един от най-дългоочакваните магазини на СИЛА БГ отваря врати в София, ж.к. Люлин. Локацията е на централно място – помещава се на един от основните булеварди в района - бул. „Царица Йоанна 49”.

Беше годината на 2017 – пренесохме се в град Русе - Ул. Олимпи Панов 7. Това е първия успешен франчайз магазин на СИЛА БГ и може да се похвали с изключителен успех.

Беше годината на 2017 отново - Старата българска столица също може да се похвали с един по-Sилен магазин – 8ми по ред. Физическия магазин на СИЛА БГ в град Велико Търново се намира на бул. „Васил Левски 21”.

Пак беше годината на 2017 - Четвъртия софийски магазин на СИЛА БГ отваря врати в квартал Надежда, бул. „Ломско шосе 48”.

Беше годината на 2018 – знаменита година в историята на фирмата.

05 Юни – мръсна жега, магазин Благоевград - десети по ред в короната на бизнеса с хранителни добавки и спортни аксесоари, отваря врати на адрес ул. Пере Тошев 12.

10 Август – още по-мръсна жега. Локацията е гр. Стара Загора, ул.”Цар Симеон Велики 85”. Точно тук можете да откриете 11тия по ред магазин на веригата СИЛА БГ.

30 Август – най-мръсната жега! Магазин Младост, град София, отваря врати на адрес бул. „Александър Малинов 16”. Цели 220 кв.м в протеин, пред и след тренировъчни продукти, протеинови барове, аксесоари и вкусни алтернативи на вредните храни – супер, а?!

18 Октомври – време е за захлаждане – и вече сме и в Хасково! Фаталния номер 13 отваря врати на адрес ул. Стефан Караджа 7. 
И ще си кажеш „Стига толкова, всяко хубаво нещо си има своя край!"
Да, ама не! Имаме изненада – очаква ни нещо супер свежо и през 2019! Шести магазин на СИЛА БГ в град София, Симеоновско шосе съвсем скоро ще стане реалност!

Бъди нащрек за още новини, защото не можем да издадем и думичка повече!
 
За СИЛА БГ е изключително важно да остави парченце от себе си навсякъде, където е възможно. Точно поради тази причина, ние няма да спрем да правим така, че да сме навсякъде, където можем да ти потрябваме и да сме на ръка разстояние!

СИЛА БГ Тийм!
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"ALPHA TEST е мощен стимулатор на собственото производство на тестостерон (посредством комбинацията от ZMA и трибулус), а също така съдържа в себе си и така популярната съставка 6-OXO. Тя действа посредством инхибиране действието на ензима ароматаза, отговорен за превръщането на тестостерон в естроген. Колкото по-ниски са нивата на естроген, толкова по-високи са тези на тестостерон, а това означава само едно – повече и повече мускулна маса и увеличаване на силата."

Реклама
Copyright © 2007 - 2020 silabg.com