сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Валери The Wolf Атанасов отново се качва на ринга на MAX FIGHT 48

Валери The Wolf Атанасов отново се качва на ринга на MAX FIGHT 48

Валери The Wolf Атанасов отново се качва на ринга на MAX FIGHT 48, срещу пореден нидерландец в лицето на Жуниор Макайа. Припомняме, че 93-килограмовият варненски боец вече записа една победа в мач по правилата на МАХ1 срещу друг нидерландец Леандро Дикмоет.

За разлика от силовия българин мач по правилата на МАХ 1 ще е пръв в кариерата на Жуниор Макайа, който обаче вече тренира по правилника с кикбокс удари, но с ММА ръкавици. Правилникът на МАХ1 позволява захващане и хвърляне но без право за бой на земя, което е заинтригувало натурализирания нидерландец, който имал опит в кикбокс, но и слабост към бразилското бойно изкуство капоейра.

СИЛА БГ Тийм!
Препоръчани продукти:
109
.
90
лв.
120
.
00
лв.
142
.
00
лв.
31
.
00
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Ако се загледате по рафтовете в магазините за хранителни добавки ще видите стотици продукти, които гарантират сигурен успех. За нормалния човек, който не се е задълбочавал в материята всички тези флакончета изглеждат еднакво, всички те притежават нова формула и точния запас от съставки, от които има нужда, някои са по изгодни, други не, но каква е разликата?"

Реклама
Copyright © 2007 - 2022 silabg.com