сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Закани и искри преди боксовия сблъсък в MAXFIGHT 48!

Закани и искри преди боксовия сблъсък в MAXFIGHT 48!

В мач по правилата на професионалния бокс, в нощта на MAX FIGHT 48, един срещу друг се изправят бургаският талант Владимир Георгиев и бившия национал Евгени Борисов – Роки. Седмица преди сблъсъка между 75-килограмовите боксьори вече има напрежение и закани.

Георгиев, който е многократен медалист от републикански шампионати и участник в турнир Странджата през 2014г открито заяви че целта му е да стане шампион на България. А преди това приоритет е да победи зрелищно Роки в софийската зала EFE, х-л Маринела. „Познавам го, ще го победя. Евгени ще яде бой!“ отсече убедително Георгиев. В статистиката си Владимир Георгиев е записал 6 победи на професионалния ринг и е носител на шампионския пояс от турнир в Англия, където стартира професионалната му кариера.

Въпреки че в статистиката на Евгени Борисов – Роки има записани 4 победи на професионалния ринг, бившият национал се оказва със значително по-богат опит в аматьорската си кариера с над 300 изиграни мача, бронзов медал от Европейско първенство и две квалификации за олимпийски игри. Броени дни до Гала вечерта в типично свой заканителен стил боксьорът от Бобов дол заяви „Ще го накажа и ще събира стотинки!!!“

Развръзката – на MAX FIGHT 48!

СИЛА БГ Тийм!
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"За да функционират правилно, клетките се нуждаят от постоянна доставка на гориво. Кръвната захар е основно гориво за повечето клетки в организма. Организмът произвежда хормона инсулин точно за да помогне да получите енергия за клетките, които се нуждаят от нея, като тези на скелетните мускули. Инсулинът е като "ключ", който включва глюкозния транспорт и "запалва" инсулиновия рецептор, който се намира на повърхността на клетката."

Реклама
Copyright © 2007 - 2022 silabg.com