сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Димитър: Моето най-силно постижение !

Димитър: Моето най-силно постижение !

Нека започенм с малко предистория. Преди да започна да тренирам и да се занимавам с фитнес и бодибилдинг бях мекоказано развалина – пушех, пиех и дори съм пробвал и наркотици. Така бях в период от около 2 години, докато в един ден просто тялото ми даде знак, че няма как да се продължава по същия начин. Бях отпаднал, неконцентриран,  нямаше зима, в която да не съм се разболял поне 4-5 пъти, да не говорим и  за смешния външен вид, когото имах. Бях висок 162 и тежах 60кг, от които ме съмняваше и 20% да бяха мускулна маса.

И така реших да сложа край на този безсмислен начин на живот и да заприличам на човек. Започнах да се съветвам с хора във фитнес залата, да се ровя в интернет и от всичко взимах максимално полезната информация.  Подбрах храните, с които се храня, спрях алкохола, цигарите и наркотиците и лека полека резултатите взеха да идват. Днес една година по-късно имам височина 178 и тежа 71кг. Никога не съм се чувствал толкова енергичен, силен и бодър.  Тази зима дори не съм се закашлял, да не говорим, че всички в семейството и училище са болни, а на мен ми няма нищо. Успеха в училище ми се увеличи драстично от 4.70 на 5.55 и вече получавам стипендия по успех, с която си подпомагам  тренировките и храната.

Фитнеса и правилното хранене ми помогнаха не само да променя външния си вид и здравословното си състояние, а и във всички други аспекти от живота. Всеки, който си мисли, че това е загуба на време и пари е в пълна грешка.

Моя снимка преди да започна да тренирам:След :Държа да подчертая, че тези резултати са постигнати само с храна и тренировки, до сега не съм използвал хранителни добавки. Това е прогрес за 1 година. Не спазвам някакъв строг хранителен режим, гледам да се храня предимно със качествени храни – месо, яйца, мляко,  масло, ориз, зеленчуци, плодове, ядки и т.н.  При тренировките залагам на базовите упражнения по схемата 5х5х5 – 5 упражнения, 5 серии, 5 повторения. Упражненията са предимно клек, лег, тяга, набирания, военна преса, бицепсово и трицепсово, коремни преси.

Тренирам 3-4 пъти в седмицата през ден. Упс, за малко да забравя ето и постиженията в тежестите – лег от  1х50кг на 1х100кг, клек от 1х65кг на 1х110кг, набирания от 12 без тежести до 12 с 10кг.

И накрая искам да одбележа, че това за мен е голям успех, с когото много се гордея, защото е адски трудно да преминеш от един начин на живот към коренно различен. Надявам се да съм ви бил интересн с моята история.

Ако харесвасвате този участник в играта на СИЛА, гласувайте с "Харесвам" - бутона под тази статия.
Най-добрите продукти за изграждане на мускулна маса
110
.
00
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Анкета
Последни коментари
Да сте живи и здрави всички ! Много е лошо ,когато се опитват да накърняват ...
Похвално е вниманието, което обръщате на хейтърите, които се опитват да ви ...
Имам приятел, който работи в агенцията за безпоасност на храните и му исках ...
Интересно

"Спомяш ли си кога за последен път отдели цяла тренировъчна сесия на мускулни групи, които обикновено натоварваш само за няколко минути в края на други тренировки? Говорим за коремни мускули, прасци и предмишници."

Е-Мейл абонамент

Въведете E-Мейл адрес:

При въвеждане на e-mail ще бъдете уведомени при нова публикация.

Реклама
Copyright © 2007 - 2017 silabg.com