сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Мартин: Моето най-силно постижение !

Мартин: Моето най-силно постижение !

Здравейте СИЛАБГ и всички читатели на този страхотен сайт! Влизам много често в сайта ви, чета статиите, видях за конкурса и реших да участвам. Казвам се Мартин Кръстев на 18 години от град Перник.

За мен тренировката е нещо задължително и неизменно. Тренирам почти всеки ден без почивка разнообразявайки тренировките-например един ден силова тренировка в залата, на следващият ден правя кардио, на следващия ден правя лостове и така всеки ден. Тренирал съм баскетбол от 6 клас-това са 6 години и естествено това е спорт в които трябва да си много здрав физически. Започнах от 9 клас да вдигам тежести и успоредно с това тренирах баскетбол. Но преди една година трябваше да спра с баскетбола и наблегнах на фитнеса. Реших че искам да стана още по-голям и по-здрав и затова започнах да тренирам много здраво и сериозно.Не взимам никакви добавки, не пия и не пуша. За мен здравословния начин на живот винаги е бил нещо много важно и задължително. Висок съм 1.84 и в момента съм 85 кг. Моето най-голямо постижение е 110 кг от лег. Бих искал да поканя всеки човек независимо от възраста и теглото да излезе и да поспортува –да потича с прител или с гаджето или просто да се поразходи защото движението е живот а това да изглеждаш добре те кара да се чувстваш прекрасно. Няма невъзможни неща, всичко опира до воля и желание!


СИЛА БГ Тийм

Ако харесвасвате този участник в играта на СИЛА, гласувайте с "Харесвам" - бутона под тази статия.
Препоръчани продукти за силова тренировка
92
.
00
лв.
52
.
00
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2012-03-03 | 21:37:11
martin
blagodarq na vsichki , pojelavam mnogo uspehi i na vas ! :)
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Браво ! Много добре описано и обяснено!
Поздравления, наистина! Изключително ценна и конструктивна кампания. С това ...
Интересно

"Когато суплементирате с Л-карнитин, независимо в коя форма, започнете прием от 1-2 грама дневно около тренировката, и постепенно увеличете дозата до 4-5 грама. Приемът може да е пръснат през целия ден, например грам сутрин, преди и след тренировка, и грам преди лягане. Л-карнитинът не действа толкова бързо и осезаемо като креатина, но ще ви помогне да сте по-изчистени и ще ви предпази от хронични мускулни травми."

Реклама
Copyright © 2007 - 2018 silabg.com