сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Мартин: Моето най-силно постижение !

Мартин: Моето най-силно постижение !

Здравейте СИЛАБГ и всички читатели на този страхотен сайт! Влизам много често в сайта ви, чета статиите, видях за конкурса и реших да участвам. Казвам се Мартин Кръстев на 18 години от град Перник.

За мен тренировката е нещо задължително и неизменно. Тренирам почти всеки ден без почивка разнообразявайки тренировките-например един ден силова тренировка в залата, на следващият ден правя кардио, на следващия ден правя лостове и така всеки ден. Тренирал съм баскетбол от 6 клас-това са 6 години и естествено това е спорт в които трябва да си много здрав физически. Започнах от 9 клас да вдигам тежести и успоредно с това тренирах баскетбол. Но преди една година трябваше да спра с баскетбола и наблегнах на фитнеса. Реших че искам да стана още по-голям и по-здрав и затова започнах да тренирам много здраво и сериозно.Не взимам никакви добавки, не пия и не пуша. За мен здравословния начин на живот винаги е бил нещо много важно и задължително. Висок съм 1.84 и в момента съм 85 кг. Моето най-голямо постижение е 110 кг от лег. Бих искал да поканя всеки човек независимо от възраста и теглото да излезе и да поспортува –да потича с прител или с гаджето или просто да се поразходи защото движението е живот а това да изглеждаш добре те кара да се чувстваш прекрасно. Няма невъзможни неща, всичко опира до воля и желание!


СИЛА БГ Тийм

Ако харесвасвате този участник в играта на СИЛА, гласувайте с "Харесвам" - бутона под тази статия.
.
Препоръчани продукти за силова тренировка
95
.
00
лв.
52
.
00
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2012-03-03 | 21:37:11
martin
blagodarq na vsichki , pojelavam mnogo uspehi i na vas ! :)
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Анкета
Последни коментари
Да сте живи и здрави всички ! Много е лошо ,когато се опитват да накърняват ...
Похвално е вниманието, което обръщате на хейтърите, които се опитват да ви ...
Имам приятел, който работи в агенцията за безпоасност на храните и му исках ...
Интересно

"„Обсъждал съм техниката, която използвах за развиване на „върховете“ толкова много пъти, че изобщо не я мисля за някаква тайна. Става въпрос за супинация - външното извиване на предмишницата по време на изпълняване на сгъване с дъмбели. Супинацията кара външната глава на бицепса да се натоварва здраво, издигайки връх и натрупвайки допълнителна издутина на мускула.“"

Е-Мейл абонамент

Въведете E-Мейл адрес:

При въвеждане на e-mail ще бъдете уведомени при нова публикация.

Реклама
Copyright © 2007 - 2017 silabg.com