сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Бранч печели Арнолд Класик 2012

Бранч печели Арнолд Класик 2012

Тексаската гърмяща змия каза, че ще се завърне на сцената. Така и стана.
Той превзе отново титлата на първенец при големите.

Ето финалните резултати и сумата, която спечели всеки участник:
1 първо място Бранч Уорън – 130.000 $
2 второ място Денис Улф – 75.000 $
3 трето място Ейвън Сейтопени – 50.000 $
4 четвърто място Бен Пакулски – 30.000 $
5 пето място Декстър Джаксън – 15.000 $
6 шесто място Лайонел Бейеке – 10.000 $

Той спечели тълпата със стъпването на подиума!
Рева на публиката по време на състезанието беше добър индикатор за избиране на победителя. Според възхищението и шума в залата беше ясно, че Бранч, Ейвън и Денис ще се борят за местата по-почетната стълбичка. Усещаше се надпревара между Ейвън и Бранч, като Улф беше по дистанциран.

1.    Бранч Уорън
Той е невероятен! Имаше операция на коляното преди няколко месеца. Той излезе на сцената и просто помете конкуренцията. Как го е направил, явно няма да разберем...

Уорън демонстира великолепна мускулатура, комбинирана с невероятно подчертаване. Може да не е най-естетически красивият на сцената, но определено е най-здравият.
2.    Денис Улф
Попитаха Денис дали е използвал тайното си оръжие – десертите с фъстъчено масло – за постигнатия пъмп с въглехидрати. Той се усмихна и отговори, че не го е използвал тази година – просто нормална диетична храна. Улф демонстрира великолепен гръб. Определено беше избрал по-добър тен от миналата година, макар да беше пропуснал тук-там. Позирането му беше класическо, а показаното отлично – както винаги!

Кой да вземе второто място беше доста оспорван въпрос от журито. Накрая, обаче, Улф се стегна, а Ейвън сякаш умаля, и това го предаде.
3.    Ейвън Сейтопени
Може би 30 минути преди да започне оценяването, Ейвън дъвчеше пилешко с картофи и ориз – перфектната въглехидратна закуска, както сподели той. Сигурно е хапнал повече след оценяването. Беше стегнат, обемен и много гладък. Тенът беше много по тъмен от този, който използва миналата година. Изглеждаше все по добре и по-добре по време на оценяването, но накрая сякаш се измори.

Позирането и презентацията му определено са се подобрили за изминалата година. Очевидно е работил над това здраво. Представянето му беше съпроводено с музика от филмите Роки – Роки 4 , ако не се лъжем. Направи няколко разновидности на пози за гръб тип Арнолд и изглеждаше доста добре изпълнявайки ги.
4.    Бен Пакулски
Големия Бен трябваше да получи награда за най-ентусиазиран, ако имаше такава. Той беше истински развълнуван, че е на сцената на Арнолд Класик и показа забележителна форма.
5.    Декстър Джаксън
Трябва да му го признаем, този човек е много плътен и винаги е бил. Успява да ни изненада всяка година с една чудна физика. Наистина не може да се мери с първенците, но като че ли винаги му се полага място в Топ 6, независимо дали говорим за Арнолд Класик или Олимпия. Изключително позитивен и изчистен.
6.    Лайонел Бейеке
Това момче има невероятна физика, но е воден. Веднъж щом намери начин да се изчисти от излишната вода преди състезанието, има голям шанс да стане първенец в бъдеще.
Заключение:
Шестимата финалисти и останалите участници тази година бяха част от едно невероятно шоу. Имаше доста голямо разнообразие сред постиженията на атлетите, което пък беше доста атрактивно за публиката. Поздрави на Уорън за заслужената и трудно спечелена титла и благодарности на състезателите за това уникално събитие.

Класация на спонсорите:
1. Muscle-TECH
2. BSN
3. Universal
4. ALLMAX

СИЛА БГ Тийм
Топ продукти от серията на Арнолд Шварценегер
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Окситоцина отделящ се при оргазъм, също така подобрява съня. Пълноценния сън от своя страна носи множество ползи за здравето, като поддържане на здравословно тегло и кръвно налягане. Това е нещо върху, което си струва да се замислите особено, ако често се питате защо вашия партньор заспива веднага след като секса приключи. Следващия път когато не може да заспите прескочете чашата с мляко и вместо това се отдайте на любовната игра."

Реклама
Copyright © 2007 - 2018 silabg.com