сила бг магазин
сила бг медия
»
»
ЕВРОПЕЙСКИ ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ – НОВИТЕ ЛИДЕРИ В ИНДУСТРИЯТА

ЕВРОПЕЙСКИ ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ – НОВИТЕ ЛИДЕРИ В ИНДУСТРИЯТА

Когато се спомене за хранителни добавки, първата асоциация на фитнес маниаците винаги е свързана с нещо от САЩ. Американските марки толкова много са завладяли съзнанието на трениращите, че за да изпъкне някоя марка за хранителни добавки от Европа до скоро изглеждаше много трудно. В последните 2-3 години обаче тази тенденция започва да се променя. Фирмите от Европа за хранителни добавки все повече започват да печелят почитатели с много високото си качество и атрактивни цени. 

Първоначалните продукти на всяка фирма от Стария континент бяха в повечето случаи основни за бодибилдинга – протеин, креатин, глутамин.

С течение на времето обаче започнаха да се появяват и креатинови матрици, предтренировъчни пъмп продукти, хардкор тестостеронови суплементи, all-in-one добавки и още много други. Някои от тези добавки дори успяват да преборят в предпочитанията на клиентите доказали се продукти като BSN NO-Xplode, Optimum Gold Standard и други.

Особено внимание заслужава да се споменат фирми като PHD (отличаващи се с много високо качество на протеините), PEAK (много голямо разнообразие от продукти, като особено внимание заслужават предтренировъчните им продукти), Olimp, Reflex, Revolutions (специализирала се в производството на уникални сами по себе си продукти от хард категорията).

 

СИЛА БГ ТИЙМ

.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2010-09-29 | 01:01:01
Kris
искам да попитам кога ще пуснете WIRED на PhD?
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Какво да похапнеш този месец?
Последни коментари
Супер, само напред и нека да се покаже на младото поколение , че без стеро ...
Здравейте, как бих могъл да се сдобия с такава тениска и стикер и ?!?!
Дано повече младежи прочетат статията и се образоват!!
Интересно

"BPI така и не пуснаха своя следтренировъчен продукт Build-HD на пазара. Продуктовата му страница бе закрита. По последни данни суплементът е изтеглен, за да бъде превърнат в предтренировъчна формула, което означава, че продуктът няма да замести Blox. Надяваме се, че BPI знаят какво правят. "

Е-Мейл абонамент

Въведете E-Мейл адрес:

При въвеждане на e-mail ще бъдете уведомени при нова публикация.

Реклама
Copyright © 2007 - 2017 silabg.com