сила бг магазин
сила бг медия
»
»
ЕВРОПЕЙСКИ ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ – НОВИТЕ ЛИДЕРИ В ИНДУСТРИЯТА

ЕВРОПЕЙСКИ ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ – НОВИТЕ ЛИДЕРИ В ИНДУСТРИЯТА

Когато се спомене за хранителни добавки, първата асоциация на фитнес маниаците винаги е свързана с нещо от САЩ. Американските марки толкова много са завладяли съзнанието на трениращите, че за да изпъкне някоя марка за хранителни добавки от Европа до скоро изглеждаше много трудно. В последните 2-3 години обаче тази тенденция започва да се променя. Фирмите от Европа за хранителни добавки все повече започват да печелят почитатели с много високото си качество и атрактивни цени. 

Първоначалните продукти на всяка фирма от Стария континент бяха в повечето случаи основни за бодибилдинга – протеин, креатин, глутамин.

С течение на времето обаче започнаха да се появяват и креатинови матрици, предтренировъчни пъмп продукти, хардкор тестостеронови суплементи, all-in-one добавки и още много други. Някои от тези добавки дори успяват да преборят в предпочитанията на клиентите доказали се продукти като BSN NO-Xplode, Optimum Gold Standard и други.

Особено внимание заслужава да се споменат фирми като PHD (отличаващи се с много високо качество на протеините), PEAK (много голямо разнообразие от продукти, като особено внимание заслужават предтренировъчните им продукти), Olimp, Reflex, Revolutions (специализирала се в производството на уникални сами по себе си продукти от хард категорията).

 

СИЛА БГ ТИЙМ

.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2010-09-29 | 01:01:01
Kris
искам да попитам кога ще пуснете WIRED на PhD?
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Какво да похапнеш този месец?
Последни коментари
Поздравления, наистина! Изключително ценна и конструктивна кампания. С това ...
Браво поздрави за предприетите мерки.
Супер, само напред и нека да се покаже на младото поколение , че без стеро ...
Интересно

"Китайски медицински текст от 4 век споменава различни екзотични рецепти с женшен, които увеличават сексуалния апетит. Според древните източници, Шен Нунг, един от първите Китайски императори занимавали се с алхимия, отбелязал усещането на затопляне и сексуална наслада след дъвчене на корен от Женшен. Корените били и част от сексуалните ритуали на Таоистите според, които секс без еакуалация олицетворява възстановяването на човешкото тяло и поддържането баланса между инг (женската половина) и янг (мъжката)."

Реклама
Copyright © 2007 - 2017 silabg.com