сила бг магазин
сила бг медия
»
»
ЕВРОПЕЙСКИ ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ – НОВИТЕ ЛИДЕРИ В ИНДУСТРИЯТА

ЕВРОПЕЙСКИ ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ – НОВИТЕ ЛИДЕРИ В ИНДУСТРИЯТА

Когато се спомене за хранителни добавки, първата асоциация на фитнес маниаците винаги е свързана с нещо от САЩ. Американските марки толкова много са завладяли съзнанието на трениращите, че за да изпъкне някоя марка за хранителни добавки от Европа до скоро изглеждаше много трудно. В последните 2-3 години обаче тази тенденция започва да се променя. Фирмите от Европа за хранителни добавки все повече започват да печелят почитатели с много високото си качество и атрактивни цени. 

Първоначалните продукти на всяка фирма от Стария континент бяха в повечето случаи основни за бодибилдинга – протеин, креатин, глутамин.

С течение на времето обаче започнаха да се появяват и креатинови матрици, предтренировъчни пъмп продукти, хардкор тестостеронови суплементи, all-in-one добавки и още много други. Някои от тези добавки дори успяват да преборят в предпочитанията на клиентите доказали се продукти като BSN NO-Xplode, Optimum Gold Standard и други.

Особено внимание заслужава да се споменат фирми като PHD (отличаващи се с много високо качество на протеините), PEAK (много голямо разнообразие от продукти, като особено внимание заслужават предтренировъчните им продукти), Olimp, Reflex, Revolutions (специализирала се в производството на уникални сами по себе си продукти от хард категорията).

 

СИЛА БГ ТИЙМ

.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2010-09-29 | 01:01:01
Kris
искам да попитам кога ще пуснете WIRED на PhD?
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Анкета
Последни коментари
Да сте живи и здрави всички ! Много е лошо ,когато се опитват да накърняват ...
Похвално е вниманието, което обръщате на хейтърите, които се опитват да ви ...
Имам приятел, който работи в агенцията за безпоасност на храните и му исках ...
Интересно

"Основният мускул, който се натоварва по време на лицева опора е гръдната глава на пекторалис майор, който започва от гръдната кост и формира долната, по-голяма част от мускулната група пекторалис майор. Този мускул поддържа изтласкващите движения на горната част на тялото, като изправянето на ръцете пред вас."

Е-Мейл абонамент

Въведете E-Мейл адрес:

При въвеждане на e-mail ще бъдете уведомени при нова публикация.

Реклама
Copyright © 2007 - 2017 silabg.com