сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Мариян: Моето най-силно постижение !

Мариян: Моето най-силно постижение !

Здравейте! Казвам се Мариян Димитров Терзиев и съм на 17 години. Започнах да се занимавам с фитнес  преди около 2 години и от тогава уча все повече и повече за начина на трениране, хранене  и въобще всичко свързано с трупането на мускули.

Първите ми няколко месеца в залата бяха лутане из между различните мнения. Постепенно обаче започнах да се интересувам и да разбирам повече. Оставих съветите на другите назад, използвах само някои от тях, и действах според наученото от мен.

Изготвих си тренировъчен и хранителен режим!
За жалост първия използвах на 100%, а втория оставаше назад поради различни причини. Но въпреки това, че не приемах достачъно хранителни вещества, тренирах като луд всяка секунда от моята тренировка!

Разчитах ( и все оше го правя) на психическата нагласа като източник на сила. Мотивирах се ежедневно с клипове, статии и др.

Постоянно гледах снимки на любими атлети и визуализирах себе си такъв, какъвто искам да бъда! Отивах в залата и всеки път се опитвах да тренирам максимално интензивно с по-голями килограми!

Постигнах успехи, изглеждащи така за еднократно изпълнение:
Вдигане от лег (50кг – 110кг)
Мъртва тяга (70кг – 150кг)
Клек ( 50кг – 120кг)

Що се отнася до тренировки и храненето стигнах до етап, в който след многократни проби  избрах следния режим:

Тренировки:          
- Ден първи (гърди – бицепс )
- Ден втори (крака)
- Ден трери (рамо-трицепс)
- Ден четвърти (гръб)
- Ден пети (почивка)

След това повтарям всичко. Що се касае до упражненията – правя по 1-2 загряващи серии (12 – 15 повторения) след което 3-4 работни (8-10 повторения) !

За момента смятам тази програма за най-добрата, съдейки по ефекта върху мен! Резултати те от тренирането са такива:

Когато започнах да тренирам бях около 65-70кг се съм 97кг, обиколката на бицепса бе не повече от 33 см., денс тя е 42см.Овеличих гръдната обиколка с около 10 - 15 см.

Храната, разбира се, е неизменна част от успеха! Не спазвам определен режим, но няблягам на овесените ядки, рибата, месото, оризът.Стремя се да поемам по 2xсобствено тегло белтъци!Винаги когати мога с храната взимам суроватъчен протеин и креатин!

В крайна сметка тренирам като луд, и се мъча да набавям храната, която ми е нужна. Старая се едновременно с изграждането на тяло да вдигам и по големи тежести!  Не съм се отказал от тренировките, въпреки условията при които тренирам. Това е така защото имам определена цел - тоест знам как искам да изглеждам и докато не го постигна няма да спра да правя необходимото!

СИЛА БГ Тийм

Ако харесвасвате този участник в играта на СИЛА, гласувайте с "Харесвам" - бутона под тази статия.
Препоръчани продукти за мускулна маса
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Браво ! Много добре описано и обяснено!
Поздравления, наистина! Изключително ценна и конструктивна кампания. С това ...
Браво поздрави за предприетите мерки.
Интересно

"рави впечатление, че Jay Cutler залага на една много добре доказала се стратегия за печелене на най-престижното състезание ( стратегия, извела Ronnie Coleman и Lee Hainey до рекордните 8 титли ), а именно – чудовищна маса, отличаваща се от другите състезатели. Макар релефът му да не беше най-добър от всички състезатели, Jay Cutler впечатли за пореден път с обемна и плътна мускулатура."

Реклама
Copyright © 2007 - 2017 silabg.com