сила бг магазин
сила бг медия
»
»
МОНОХИДРАТ СРЕЩУ ЕТИЛ ЕСТЕР - СБЛЪСЪК НА ТИТАНИ

МОНОХИДРАТ СРЕЩУ ЕТИЛ ЕСТЕР - СБЛЪСЪК НА ТИТАНИ

Креатинът е един от най-ефективните и бързо действащи суплементи за покачване на мускулна маса и сила. Но дали всепризнатата формула Монохидрат все още e на първо място в класацията за най-добър креатинов продукт или по-усъвършенстваните формули отнемат престижа му?

Монохидратът е любима добавка на поколения спортисти и атлети заради бързия си и сигурен ефект. Една от по-съвременните формули обаче – Етил Естерът, се конкурира достойно по ефективност с монохидрата.

Тя се усвоява до 30-40 пъти по-бързо в мускулната тъкан от по-големия си събрат, не се преобразува в токсичния креатинин, натоварващ бъбреците, няма зареждащи  дози и не води до задържане на вода.

И все пак, монохидратът остава ненадминат откъм мускулните обеми, които се постигат при употребата му, а страничните ефекти рядко се проявяват и на практика са хипотетични.

Въпреки разликите, 5 грама дневно от която и да е формула креатин е предостатъчна за да ви помогне да достигнете нови постижения, подобрявайки многократно физиката си и достигайки невероятни размери и сила за отрицателно време.

СИЛА БГ ТИЙМ

 

SILA BG препоръчва като най-добър вариант в съотношение цена качество креатин монохидрат:

Вариант 1 

Вариант 2

Ето и  предложения за креатин етил естер:

Вариант 1

Вариант 2

 Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Браво ! Много добре описано и обяснено!
Поздравления, наистина! Изключително ценна и конструктивна кампания. С това ...
Браво поздрави за предприетите мерки.
Интересно

"Дисбактериоза на тънките черва е резултат от нарушеното съотношение на „добрите“ и „лошите“ бактерии в организма. Причини за развитието на дисбактериози са най-често неконтролирана употреба на антибиотици, продължителни чревни инфекции, болести на храносмилателната система, хранителни смущения, причинени от нерационално и непълноценно хранене, отслабване на имунитета."

Реклама
Copyright © 2007 - 2018 silabg.com