сила бг магазин
сила бг медия
»
»
138 000 посетители на FIBO 2015!

138 000 посетители на FIBO 2015!

Още едно FIBO, още едно чупещо рекорди събитие! От своето създаване през далечната 1985 година, изложението в Кьолн тази година бе посетено от 138 000 души! Събитието в Германия представлява най-голямото търговско експо във фитнес индустрията. Само за последната година посетителите са се увеличили с цели 22 000 (19%)! Броят на компаниите, участващи на FIBO също бе рекордно висок – 725 фирми от 40 страни представиха своите нови тенденции и иновации на площ от 130 000 кв.м.!
 
Съвместно с FIBO, на територията на фестивала се проведе и Втория Европейски Здравен и Фитнес Форум, в който участваха 320 представители от 28 държави. Тенденциите в Германия са ясни – днес повече от 9 милиона германци имат абонамент за фитнес, което представлява цели 11% от цялото население на страната!
 
Сред компаниите за хранителни добавки, които участваха на изложението FIBO бяха AMIX, ABC Nutritionals, Adler Nutrition, Best Body Nutrition, Future Nutrition, MEX, Glanbia Performance Nutrition, BSN, LinusPro Nutrition ApS, Scitec Nutrition, SNM Sport Nutrition, Musclemeds, Cutler Nutrition, NEBBIA, Dorian Yates Nutrition, MHP и други.
 
Разбира се на събитието присъстваха настоящи топ звезди и легенди от професионалния бодибилдинг – Виктор Мартинез, Фил Хийт, Бранч Уорън, Декстър Джаксън, Кевин Леврон, Флекс Уилър, Денис Волф, Джони Джаксън, Кай Грийн, Брендън Къри, Джей Кътлър и други.
 
Следващото FIBO ще се проведе между 7 и 10 април 2016 година в Exhibition Centre Cologne. Феновете на фитнеса могат с нетърпение да го очакват, защото плановете за 2016 включват FIBO фитнес фестивали на 4 локации в Германия, което ще позволи на още повече ентусиасти да се включат.
 
Ето и снимки от FIBO 2015:СИЛА БГ Тийм!
.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Какво да похапнеш този месец?
Последни коментари
Браво поздрави за предприетите мерки.
Супер, само напред и нека да се покаже на младото поколение , че без стеро ...
Здравейте, как бих могъл да се сдобия с такава тениска и стикер и ?!?!
Интересно

"Глутамина е суплемент, който много трениращи интензивно приемат за да ускорят възстановителния процес между тренировките си с цел да успеят да вместят повече тренировки в режима си. Глутамина се набавя естествено чрез храненето, но тъй като е заложен да бори ежедневните стресори, когато се добавят и тренировки вашите резерви се изразходват преди възстановяването да е пълно."

Е-Мейл абонамент

Въведете E-Мейл адрес:

При въвеждане на e-mail ще бъдете уведомени при нова публикация.

Реклама
Copyright © 2007 - 2017 silabg.com