сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Решаващ мач реванш между Павел Владев – Върколака и бразилеца Паоло Роберто на MAX FIGHT 52!

Решаващ мач реванш между Павел Владев – Върколака и бразилеца Паоло Роберто на MAX FIGHT 52!

Решаващ сблъсък по правилата на ММА между Павел Владев – Върколака и опитния бразилец, ще се превърне в топ зрелище на 52-рата гала вечер от поредицата MAX FIGHT. Мачът реванш трябва да определи кой е безапелационният победител.

Двамата вече се изправиха един срещу друг в двубой, който се проведе в 50-тото юбилейно издание от поредицата MAX FIGHT и в който победител първоначално бе Владев. След контестация от страна на бразилския корнер обаче и детайлно преразглеждане на двубоя от съдийската колегия, бяха констатирани редица нарушения както от страна на състезател, така и на рефер. В крайна сметка бе определено крайното решение – резултата невалиден. Това автоматично доведе и до твърдото решение в двата щаба мачът да бъде преигран наново. Срещата се оказва истинско предизвикателство за двамата.

31-годишният бразилец Паоло Роберто Дантас Симоес участва и в 49-тото издание от MAX FIGHT, където записа и първа загуба в кариерата си срещу коравия Валентин Бенишев. Това предизвика техничния бразилец да хвърли ръкавица срещу Върколака. Атрактивния художник и татуист Павел Владев пък до момента е с 6 победи на професионалния ринг, без допусната загуба.

Двамата ще се срещнат отново в категория до 70кг по правилата на ММА, в мач който трябва да определи кой е по-добър.
 
СИЛА БГ Тийм!
Препоръчани продукти:
191
.
00
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Добавките ПРЕДИ и СЛЕД биват представяни основно в двата най-широко приложими и видимо ефективни типажа – отслабване и покачване на чиста мускулна маса. Основното за този тип продукти е, че те са много елементарни като състав, със съставки, които малко или много са морално остарели или прекалено ниско дозирани."

Реклама
Copyright © 2007 - 2024 silabg.com