сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Решаващ мач реванш между Павел Владев – Върколака и бразилеца Паоло Роберто на MAX FIGHT 52!

Решаващ мач реванш между Павел Владев – Върколака и бразилеца Паоло Роберто на MAX FIGHT 52!

Решаващ сблъсък по правилата на ММА между Павел Владев – Върколака и опитния бразилец, ще се превърне в топ зрелище на 52-рата гала вечер от поредицата MAX FIGHT. Мачът реванш трябва да определи кой е безапелационният победител.

Двамата вече се изправиха един срещу друг в двубой, който се проведе в 50-тото юбилейно издание от поредицата MAX FIGHT и в който победител първоначално бе Владев. След контестация от страна на бразилския корнер обаче и детайлно преразглеждане на двубоя от съдийската колегия, бяха констатирани редица нарушения както от страна на състезател, така и на рефер. В крайна сметка бе определено крайното решение – резултата невалиден. Това автоматично доведе и до твърдото решение в двата щаба мачът да бъде преигран наново. Срещата се оказва истинско предизвикателство за двамата.

31-годишният бразилец Паоло Роберто Дантас Симоес участва и в 49-тото издание от MAX FIGHT, където записа и първа загуба в кариерата си срещу коравия Валентин Бенишев. Това предизвика техничния бразилец да хвърли ръкавица срещу Върколака. Атрактивния художник и татуист Павел Владев пък до момента е с 6 победи на професионалния ринг, без допусната загуба.

Двамата ще се срещнат отново в категория до 70кг по правилата на ММА, в мач който трябва да определи кой е по-добър.
 
СИЛА БГ Тийм!
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не че съм заклет фитнес маниак, основно тренирам други спортове, но не ра ...
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Интересно

"Изследователите са провели три изследвания с участието на футболисти, джудо експерти и бадминтон играчи. Те тествали уменията на спортистите по време на тренировка и по време на важни събития, които са се провели пред голяма тълпа и видео камери. Изследователите са тествали само десноръки хора. Резултатите сочат, че спортистът е по-малко вероятно да загуби самоконтрол, когато стиска топката в лявата си ръка, отколкото ако я стиска в дясната."

Реклама
Copyright © 2007 - 2024 silabg.com