сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Bestsellers: месец Декември

Bestsellers: месец Декември

„Хубавите тела се извайвали през зимния сезон” – ние СИЛА БГ твърдо се застъпваме за това твърдение!

Светът на хранителните добавки е променлива величина – има продукти, които си остават бестселъри дори след 20 години трансформация и конкуренция на пазара. Има такива, които биват забранениили свалени.Други пък, макар и нови, набират изключителна популярност сред хората, интересуващи се от фитнес и суплементация.

През 2017 година станахме свидетели на изключително много трансформации  и събития от света на хранителните добавки.

Последните проучвания показват, че по-голямата част от хората в световен мащаб сега приемат хранителни добавки по различни причини. От витамини и минерали до хапчета за отслабване, повечето хора виждат изключителни предимства в различни продукти на пазара днес.Хората имат някои опасения за здравето, които се надяват, че добавките могат да разрешат. По-специално, изследвания сочат, че най-често срещаните опасения за здравето включват:

  •     Проблеми със съня
  •     Липса на енергия
  •     Проблеми с кожата или косата
  •     Възпалени стави
  •     Мускулна треска

Независимо дали сте заинтересовани от енергиен тласък или трябва да увеличите количеството протеини, които приемате, добавянето на калций и витамин D за здравето на костите или на други хранителни вещества във вашата диета, добавките могат да бъдат добър вариант!

В един от най-празничните месеци – месец Декември, вие – нашите приятели, а не просто клиенти, не спряхте да избирате продукти, които биха помогнали за изграждането на мечтаната фигура!

И не просто продукти – топ артикули на водещи марки с доказано име в света  на хранителните добавки и спортните аксесоари!

Топ 3 най-продавани продукта през месец Декември:
Категория: Формули за мъжеКатегория: ГлутаминКатегория: Хормонно-стимулиращи и хардкор продуктиКатегория: Контролиране на теглото и отслабванеКатегория: КреатинКатегория: ПредтренировъчниКатегория: Ставно възстановяванеКатегория: Суплементи за жениКатегория: Витамини и минералиТоп 10 най-продавани продукти за 2017 година:СИЛА БГ Тийм!		
Топ продуктите за изминалата 2017 година:
2
.
20
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Споменати продукти
17
.
00
лв.
19
.
88
лв.
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Хормона на растежа (growth hormone) е протеин, който се произвежда от хипофизната жлеза. "

Реклама
Copyright © 2007 - 2018 silabg.com