сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Битката за мистър Олимпия 2010 - борба на мускули или на хранителни добавки?

Битката за мистър Олимпия 2010 - борба на мускули или на хранителни добавки?

Надпреварата за най-престижното отличие в бодибилдинга – титлата Мистър Олимпия, отдавна е излезла от рамките на чисто физическото превъзходство на отделен културист. Индустрията на хранителните добавки с такава скорост главоломно е завладяла бодибилдинг средите, че като се погледне списъка на участниците в последните издания на Олимпията, няма как да ни убегне факта, че всички състезатели са рекламни лица на най-известните марки за хранителни добавки. И това не е случайно.

Denis Wolf

 Денис Волф (BSN), Кай Грийн (Muscle Meds), бандата на Muscletech – Джей Кътлър, Бранч Уорън, Декстър Джексън, Джони Джексън, Трой Алвес. Да не забравяме и Маркус Рул (Ultimate Nutrition), винаги впечатляващ със своите внушителни размери. Латинска Америка е представена от легендарния и все тъй голяма надежда Виктор Мартинес (MHP).

Всички победители в последните издания имат зад гърба си сериозна фирма за хранителни добавки. Дори в миналото, може би най-великият културист – Арнолд Шварценегер, е имал сериозната подкрепа на полулярната марка Weider. Всяка фирма за хранителни добавки знае, че евентуално победа на подобно състезание, неизменно води след себе си много дивиденти, обусловени най-вече от бум на продажбите и непрекъснато растяща популярност.


Jay Cutler & Phil Heath

Сила БГ Тийм

Добавките на Арни!
38
.
00
лв.
119
.
50
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Попаднахме на видео, където спонсорираната от Optimum Nutrition Кристина Вужнич ни представя линията Amino Energy на марката. Тези продукти ви предлагат енергия в свободна форма по всяко време – независимо дали започвате деня си или ви предстои тренировка в залата."

Реклама
Copyright © 2007 - 2019 silabg.com