сила бг магазин
сила бг медия
»
»
B.P.I SPORTS и APPLIED NUTRICEUTICALS – новите хитове в Сила БГ!

B.P.I SPORTS и APPLIED NUTRICEUTICALS – новите хитове в Сила БГ!

Обещахме ви месец ноември да е пълен с непрекъснати изненади и новости и спазваме нашето обещание. Двете най-горещи марки в САЩ, меката на хранителните добавки, B.P.I SPORTS и APPLIED NUTRICEUTICALS вече са тук. Като за начало стартираме с двата топ-продукта на всяка от тях. При B.P.I това са RX 6 и 1 М.R.

RX 6 вече е спечелил симпатиите като най-силният наследник на легендарния SX. Използващите го споделят за същия непрестанен прилив на енергия, потиснато усещане за глад и драстично изгаряне на мазнините за много кратък период от време. Неслучайно и опаковката на продукта е идентична – 45 капсули, стигащи за цели 45 дни, което го прави освен много ефективен и максимално изгоден, абсолютен фаворит за всеки.

BPI RX6
1 M.R.

е най-мощният предтренировъчен продукт. Защо ли? За разлика от повечето подобни продукти, които съдържат цял куп ненужни съставки, в 1 M.R. са включени само научно доказали се ингредиенти, които ще ви помогнат за изграждането на чиста и плътна мускулатура – креатин, аргинин АКГ, таурин, бета-аланин, л-тирозин, кофеин, гуарана, 1,3 диметиламиламин, шизандра.

BPI 1MR

APLLIED NUTRICEUTICALS идва с двата си топ хардкор продукта – HGH UP и FREE TEST

HGH UP представлява изцяло революционен продукт, който осигурява драстично нарастване в нивата на растежния хормон и производството на тестостерон,  два ключови фактора за отличаваща се мускулатура.

HGH UP

FREE TEST е най-силният натурален хардкор продукт, който ще модулира по максимално успешен начин собствените анаболни хормони в организма, посредством няколко посоки. Той се доближава максимално много до ефекта на анаболните стероиди и прохормоните, БЕЗ КАКВИТО И ДА Е СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ!

Free Test

Очаквайте в следващите седмици пълната гама продукти и на двете марки, които разбиват пазара в САЩ и света!!!

Сила БГ Тийм

Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Диабетиците, участващи в изследването, са били подложени на цялостна промяна в начина си на хранене, като в продължение на два месеца са приемали протеинови шейкове, нискогликемични храни, нискокалорични растителни блюда, но не са тренирали. Само след седмица класическите симптоми на диабета като умора, жажда, често уриниране отшумяли, а до осем седмици изчезнали и останалите усложнения."

Реклама
Copyright © 2007 - 2018 silabg.com