сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Два нови продукта изпреварват Phenbuterol

Два нови продукта изпреварват Phenbuterol

Изненадващо за всички, MuscleMeds пуснаха нова добавка на пазара преди официалния старт на дългоочакваната формула за загуба на тегло Phenbuterol. Името на новия продукт е Power Test, като това е третото попълнение на марката в категория „Изграждане на мускулна маса“, наред с другите две формули - HexaGHen и Methyl Arimatest. С обявяването на Power Test, MuscleMeds разкриха всички подробности за съдържанието на добавката. Прозрачно дозираният етикет на Power Test съдържа само две активни съставки – 1 гр D-аспарагинова киселина и 567.9 мг HICA. Този тестостеронов комплекс може да увеличи нивото на мъжки хормон в тялото до 42%. Освен, че стимулира мускулния растеж, Power Test защитава мускулната маса от увреждане, подпомага възстановителните процеси и неутрализира чувството на скованост в мускулите.

  
 
За разлика от Arimatest и точно като при HexaGHen, най-новата иновация на MuscleMeds се предлага в опаковка от 168 таблетки или 84 дози, които при оптимален прием стигат за период от четири седмици. Все още не е ясно точно кога Power Test ще бъде достъпен в магазините за хранителни и спортни добавки, но можем да предположим, че ще бъде наличен в най-кратък срок.
 
Междувременно, MuscleMeds ни изненадаха с още един нов продукт, който подобно на Power Test сякаш се появи от нищото.  Става въпрос за биоактивната пред-тренировъчна формула Secret Sauce, създадена за стимулира интензивен мускулен растеж и ефективно и бързо възстановяване на тъканите след тренировка. От снимката на продукта става ясно, че в съдържанието има няколко акцента ,като биоактивни пептиди, левцин, верижно-разклонени аминокислеини BCAA в съотношение 10:01:01, креатинова матрица CRE3 и въглехидратна смес iSpike. Все още не можем да потвърдим разфасовката и препоръчителния прием, т.к. не разполагаме с официалния етикет на Secret Sauce, но очакваме повече детайли съвсем скоро на официалната страница на продукта в сайта на  MuscleMeds.

 

 
.
Препоръчани тестостеронови бустери
65
.
00
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Споменати продукти
Анкета
Последни коментари
Да сте живи и здрави всички ! Много е лошо ,когато се опитват да накърняват ...
Похвално е вниманието, което обръщате на хейтърите, които се опитват да ви ...
Имам приятел, който работи в агенцията за безпоасност на храните и му исках ...
Интересно

"Всяка жена е красива по нейния собствен начин. Не сравнявайте себе си с фотошопнатите, анорексични и затънали в цигарен дим и болкоуспокояващи моделки от списанията. Тези жени не са нито здрави, нито силни. Те са просто “закачалки” за индустрия, продаваща продуктите си на жените, като ги кара да се чувстват незавършени и несъвършени както са родени."

Е-Мейл абонамент

Въведете E-Мейл адрес:

При въвеждане на e-mail ще бъдете уведомени при нова публикация.

Реклама
Copyright © 2007 - 2017 silabg.com