сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Gaspari с продължение на SuperpPump Max

Gaspari с продължение на SuperpPump Max


През изминалия месец, чухме повече новини от Gaspari Nutrition отколкото през цялата 2013 година. Компанията приключи старата година със SuperDrive и Isofusion, но единствената новина от тогава до днес е свързана с подобрената индивидуална формула на Carnipure. В общи линии, Gaspari планират пускането на четири нови продукта през 2014 г. - Carnipure , американската версия на Anavite Powder, Detonate XT и ексклузивния AdrenoCharge. И докато си мислехме, че това е всичко, което брандът ни е подготвил за предстоящите месеци, оказа се, че Gaspari крият в ръкава си още една изненада. Новата добавка, която фирмата е държала в тайна до момента, не е изцяло нова концепция като впечатляващия AdrenoCharge, а по-скоро следва линията на Detonate XT и е по-скоро подобрена версия на вече съществуваща формула. Дори заглавието на продукта предизивка нашия интерес - Superpump 3.0. Още след пускането на SuperDrive на пазара се появиха въпроси, свързани с бъдещето на добре познатия SuperPump Max. Почти година по-късно, Gaspari Nutrition най-накрая решиха да заменят и подобрят формулата на този продукт. 
 
Все още е разполагаме с никаква информация за съдържанието на пред-тренировъчния Superpump 3.0, но се надяваме да получим повече детайли след Arnold Classic, където  феновете могат да разгледат щанда на марката и да хвърлят един поглед на новата формула. 
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Споменати продукти
Последни коментари
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Браво ! Много добре описано и обяснено!
Поздравления, наистина! Изключително ценна и конструктивна кампания. С това ...
Интересно

"Желязно правило, когато става дума за чистене на мазнини е да горим повече калории отколкото приемаме. Двата най- лесни начина да се постигне това са: Да се намали количеството на консумираните калории, главно като се приемат по- малко въглехидрати или като се увеличи разхода на калории чрез аеробни упражнения. Друг начин да ускорите изгорените калории е чрез приема на термогенни добавки, които ще повишат температурата на тялото ви, следователно и калорийния ви разход."

Реклама
Copyright © 2007 - 2018 silabg.com