сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Как да оформим корема и седалището

Как да оформим корема и седалището

За да оформите корема и седалището трябва да комбинирате сърдечносъдови и съпротивителни тренировки като част от ежедневната ви рутина. Сърдечно-съдовите упражнения трябва да използват цялото тяло, за да изгарят мазнините по-бързо. Съпротивителните упражнения трябва да са съсредоточени в глутеалните или седалищни мускули и коремните мускули, за да ги оформят, да има придадат сила и да ги стегнат. Консултирайте се с инструктора си ако имате притеснения относно здравето си, свързани с тези части на тялото преди да започнете с упражненията.

Стъпка 1
Разхождайте се всяка сутрин поне пет дена в седмицата за поне 30 минути до един час. Ходенето е сърдечносъдова тренировка, в която участва всяка част на тялото и ви помага да намалите теглото си като едновременно с това подобрява стойката ви и тонуса на краката, седалището и корема ви. Носете удобни обувки, които да поддържат краката ви и винаги загрявайте със серия упражнения за разтягане, за да предотвратите контузия.

Стъпка 2
Направете серия клякания веднага след като се приберете след разходката, когато седалищните мускули са още загрети от сърдечносъдовата тренировка. Застанете изправени с крака на ширината на ханша и бавно сгъвайте в коленете като ги държите на линия с пръстите на краката си. Не приближавайте коленете и не ги дръжте далеч едно от друго, защото това може да доведе до травма. Продължете докато коленете ви са почти напълно сгънати и след това отново се изправете. За допълнителна съпротива при кляканията може да прикрепите тежести на хълбоците си или да държите гирички. Кляканията интензивно ще оформят седалищните мускули и може да са ви нужни няколко дни да се възстановите ако имате мускулна треска след тренировката.

Стъпка 3
След кляканията направете серия коремни преси. Легнете на пода с лице нагоре и сгънете коленете си. Поставете ръцете си на тила и вдишайте. Като издишате, стегнете мускулите на основната част на тялото и повдигнете главата, раменете и торса си над земята в посока към коленете си. Вдишайте отново и опрете горната част на тялото си отново до земята. Избягвайте сгъване на врата при изтласкването на торса над земята, тъй като това може да доведе до ненужно напрягане на вратните мускули.Съвети и предупреждения
Можете да опитате различни видове коремни преси, като ги изпълнявате с изправени крака или с един крак над другия, свивайки се на една страна, за да работите за страничните мускули на основната част на тялото.
Прекратете която и да е част от упражненията за коремни и седалищни мускули ако изпитате болка или дискомфорт.
.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Какво да похапнеш този месец?
Последни коментари
Браво поздрави за предприетите мерки.
Супер, само напред и нека да се покаже на младото поколение , че без стеро ...
Здравейте, как бих могъл да се сдобия с такава тениска и стикер и ?!?!
Интересно

"Сила БГ има удоволствието да покани всички запалени по лостовете и успоредките на вторият турнир по стрийт фитнес в София! Състезанието ще се проведе на 10.06.2012 в двора на 120-то училище. Записването започва от 13:00, а самият турнир е от 14:00."

Е-Мейл абонамент

Въведете E-Мейл адрес:

При въвеждане на e-mail ще бъдете уведомени при нова публикация.

Реклама
Copyright © 2007 - 2017 silabg.com