сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Кре-алкалин - креатинът на бъдещето!

Кре-алкалин - креатинът на бъдещето!

Креатинът е открит през 1835 година от френския химик Шавро. „Креатин” произхожда от гръцката дума „крас”, която означава плът (месо).

Биологичните функции на креатина са предмет на проучвания от много години. Способността му да подобрява силата, метаболизма и изграждането на мускулите е причината за голямата му употреба сред всички спортисти.

С  многократните си проучвания върху креатина американската фирма “ALL American Pharmaceutical” доведе до създаването на съвременния креатин КRE-ALKALYNE.

image001_09122010

Кре-алкалинът е стабилизирана форма на креатин, която преминава през храносмилателната система непроменена и може да бъде напълно усвоена от мускулната система. Кре-алкалинът е „омекотен” креатин. Много изследвания показват, че когато се приеме креатин монохидрат, голяма част от него се отделя с урината. Целта на Кре-алкалина е да се предотвратят страничните ефекти от монохидрата (подуване, подпухване, задържане на вода в мускулните клетки, зареждащи дози). При Кре-Алкалина е нужен прием само от 1,5 до 2 грама за постигане на максимален ефект. Признак за действие на тази хранителна добавка е в увеличаване на силата и работните тежести още от първите тренировки. Кре-алкалинът също така присъства в много от популярните напоследък предтренировъчни пъмп продукти.

image002_09122010

 
Сила БГ Тийм

 
Препоръчани продукти от СИЛА БГ
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2012-06-10 | 17:34:44
Иван Радославов
Разледах съдържанието на креатинът на ПЕАК - кре-алкалин. Там пишеше креатин монохидрат и сода бикарбонат. До колкото разбрах содата алкализирала монохидрата (или намалявала Ph-то в стомаха) и затова се е усвоявал по-добре. Въпросът ми е мога ли да си купя монохидрат и да му прибавя сода бикарбонат от магазина. Така монохидрата да стане кре-алкалин на много по-евтина цена ? (trollface)
П.С. Тази тема я пуснах и в други форуми, но никой не ми отговори. Явно не знае никой отговора. Надявам се някой от вас да сподели мнението си, каквото и да е.
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Има ли фенове на бавноусвоимите протеини? Scitec обновиха масивния си каталог с новия 100% Casein Complex. Пудрата е налична в три уникални вкуса: белгийски шоколад, бял шоколад с кантелупе и бял шоколад с маракуя. Всяка разфасовка от 2 либри съдържа 30 сървинга от 23 грама протеин, 2.5 грама въглехидрати, 1.6 грам мазнини и общо 116 калории. Освен това са добавени храносмилателен бленд, глутамин и таурин. Какво повече може да искате от един казеинов протеин? "

Реклама
Copyright © 2007 - 2019 silabg.com