сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Muscle Pharm лансира Arnold Schwarzenegger Series

Muscle Pharm лансира Arnold Schwarzenegger Series

 
Muscle Pharm са готови да лансират на пазара специалната серия Arnold Schwarzenegger Series с включеи 8 продукта през септември. Вече са известни имената на седем от тях: Iron Whey, Mass, Cuts, Pack, Pump, CRE3 и Dream. Предстои да бъде разкрит осмият продукт в серията, за който до момента е известно, че ще бъде под формата на капсули. Това, което знаем със сигурност е, че продуктовата линия ще бъде насочена в подкрепа на четирите стълба на Фитнеса: производителност, мощност и сила, хранително подпомагане и възстановяване.

Самият Арни споделя: "Бил съм на кръстоносен поход за популяризиране на фитнеса като спорт повече от четири десетилетия. Резултатът от това е основаване на най-голямата фитнес конвенция в света, шест книги, семинари по целия свят, както и обиколка на всички 50 щата в качеството си на председател на Съвета за физическа форма. Тази серия хранителни и спортни добавки е следващата стъпка. След среща с екипа на Muscle Pharm, аз се убедих, че те са идеалните партньори за създаване на продуктова линия и разпространяване на идеята за фитнеса в целия свят. Тяхната отдаденост към спортното хранене и науката се вписва перфектно в моята мисия да помогна на всеки да открие предимствата на здравословното храненето. Развълнуван съм от съвместната работа с Muscle Pharm по отношение на изключителната Arnold Schwarzenegger Series, която не само носи името ми, но е олицетворение на ангажимента, който засвидетелствам към фитнеса през целия си живот. "В някои магазини вече обявиха предстоящото лансиране на продуктите на Арнолд. За някои това може да не е голяма новина, но именно мястото, на което се появяват дава насоки за това колко добре са проектирани самите продукти.
 
В момента има няколко търговци на дребно в Австралия, които качиха седемте известни продукта със статус „Очаквайте скоро“. Това ни навежда на мисълта, че формулите са предназначени не само за американския, но и за международния пазар. 
 
Това, което остава да разберем е колко ефективни ще бъдат добавките на Арни всъщност. С оглед на стремежите на Muscle Pharm за големи постижения на „Олимпия“ тази година, силно се надяваме, че няма да разочароват бодибилдинг общността и ще оправдаят името на Арнолд върху новата серия продукти.
.
Препоръчани продукти за твоята тренировка
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Анкета
Последни коментари
Да сте живи и здрави всички ! Много е лошо ,когато се опитват да накърняват ...
Похвално е вниманието, което обръщате на хейтърите, които се опитват да ви ...
Имам приятел, който работи в агенцията за безпоасност на храните и му исках ...
Интересно

"Много спортисти подценяват важността на витаминно-минералните комплекси. Те смятат, че тъй като не може да нараснат ръцете с 10 см, то е безполезно да ги вземат. Но тук има нещо много важно - ако тялото ви е с дефицит на само един от основните витамини и минерали, хиляди ензимни процеси във вашето тяло могат да бъдат нарушени. Всеки витамин и минерал отговаря за много биохимични реакции, включително образуването на хормоните. В крайна сметка? Ако не използвате добра формула мултивитамини и минерали вие никога няма да постигнете най-голямият си потенциал."

Е-Мейл абонамент

Въведете E-Мейл адрес:

При въвеждане на e-mail ще бъдете уведомени при нова публикация.

Реклама
Copyright © 2007 - 2017 silabg.com