сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Николай: Моето най-силно постижение !

Николай: Моето най-силно постижение !

Казвам се Николай Николов на 17 години Айтос.

Започнах 2011 та година началото на март, бях близо 60 кила, бях несериозен в първите си няколко месеца, след 7-8 месеца нещата взеха да ми стават по-ясни, започнах да чета книги, статий и всякаква полезна литература за храненията и тренировките.

Станах по-отговорен по-дисциплиниран имам принципи имам и цели. За мен думи като добре ,  много добре не ме задоволяват искам всичко е да отлично,  старая се много, целя се високо. В бъдеще смятам да се занимавам професионално с културизъм, живот и здраве разбирасе:).Втората и третата снимки са от 2012 та година февруари. Сега съм около 80 кила много по-изчистен и масивен(изминали са 11 месеца в тренировки без прекъсване). Това което искам да ви кажа е, че когато си поставим за цел нещо което наистина го искаме и желаем трябва да се борим с всички сили то да стане. Винаги има моменти на слабост, на демотивация понякога просто човек се чуства слаб, винаги ще има и някой който да ти каже-"ти не можеш",  "от теб нищо няма да стане",  "за какво го правиш", "защо го правиш", не позволявайте думи като тези да ви повлияят. Трябва да сте уверени в себе си.

Както е казал Арнолд умът винаги се отказва пръв, а не тялото , тайната е да накараме умът да работи за нас, а не против нас. Невъзможни неща няма.СИЛА БГ Тийм

Ако харесвасвате този участник в играта на СИЛА, гласувайте с "Харесвам" - бутона под тази статия.
Топ продукти за покачване на мускулна маса
97
.
00
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2012-02-28 | 17:21:37
Ивчо
Много добър резултат ,но първата снимка определено не е от 2011 година март месец.
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"„Спортувайте за здраве, красота и тонус, никога не използвайте злоба или каквато и да е негативна енергия, за да успеете в нещо. Недейте стоя пред фейсбуците с часове, като ядете вредни чипсове и други джънк фуудс, ами излезте, огледайте се, подишайте чист въздух, радвайте се, вървете да тичате, да ритате, да тренирате на лостове, да тренирате някъде просто нещо, защото активният начин на живот ще ви направи дисциплинирани и сериозни хора."

Реклама
Copyright © 2007 - 2018 silabg.com