сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Николай: Моето най-силно постижение !

Николай: Моето най-силно постижение !

Казвам се Николай Николов на 17 години Айтос.

Започнах 2011 та година началото на март, бях близо 60 кила, бях несериозен в първите си няколко месеца, след 7-8 месеца нещата взеха да ми стават по-ясни, започнах да чета книги, статий и всякаква полезна литература за храненията и тренировките.

Станах по-отговорен по-дисциплиниран имам принципи имам и цели. За мен думи като добре ,  много добре не ме задоволяват искам всичко е да отлично,  старая се много, целя се високо. В бъдеще смятам да се занимавам професионално с културизъм, живот и здраве разбирасе:).Втората и третата снимки са от 2012 та година февруари. Сега съм около 80 кила много по-изчистен и масивен(изминали са 11 месеца в тренировки без прекъсване). Това което искам да ви кажа е, че когато си поставим за цел нещо което наистина го искаме и желаем трябва да се борим с всички сили то да стане. Винаги има моменти на слабост, на демотивация понякога просто човек се чуства слаб, винаги ще има и някой който да ти каже-"ти не можеш",  "от теб нищо няма да стане",  "за какво го правиш", "защо го правиш", не позволявайте думи като тези да ви повлияят. Трябва да сте уверени в себе си.

Както е казал Арнолд умът винаги се отказва пръв, а не тялото , тайната е да накараме умът да работи за нас, а не против нас. Невъзможни неща няма.СИЛА БГ Тийм

Ако харесвасвате този участник в играта на СИЛА, гласувайте с "Харесвам" - бутона под тази статия..
Топ продукти за покачване на мускулна маса
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2012-02-28 | 17:21:37
Ивчо
Много добър резултат ,но първата снимка определено не е от 2011 година март месец.
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Какво да похапнеш този месец?
Последни коментари
Браво поздрави за предприетите мерки.
Супер, само напред и нека да се покаже на младото поколение , че без стеро ...
Здравейте, как бих могъл да се сдобия с такава тениска и стикер и ?!?!
Интересно

"За пореден път нашият екип мислейки за вас, ви предлага все по-изгодни условия за пазаруване. Даваме ви възможността с всеки изхарчен лев, да натрупвате промо точки, с които да получите напълно безплатно продукти от огромния каталог на Сила БГ! За всеки изхарчен от Вас лев вие получавате една промо точка и това е привилегия само на потребителите на silabg.com. Дори за някои марки получавате 2 промо точки за лев! Каква е цената на всеки продукт в промо точки можете да видите под цената му в лева."

Е-Мейл абонамент

Въведете E-Мейл адрес:

При въвеждане на e-mail ще бъдете уведомени при нова публикация.

Реклама
Copyright © 2007 - 2017 silabg.com