сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Николай: Моето най-силно постижение !

Николай: Моето най-силно постижение !

Казвам се Николай Николов на 17 години Айтос.

Започнах 2011 та година началото на март, бях близо 60 кила, бях несериозен в първите си няколко месеца, след 7-8 месеца нещата взеха да ми стават по-ясни, започнах да чета книги, статий и всякаква полезна литература за храненията и тренировките.

Станах по-отговорен по-дисциплиниран имам принципи имам и цели. За мен думи като добре ,  много добре не ме задоволяват искам всичко е да отлично,  старая се много, целя се високо. В бъдеще смятам да се занимавам професионално с културизъм, живот и здраве разбирасе:).Втората и третата снимки са от 2012 та година февруари. Сега съм около 80 кила много по-изчистен и масивен(изминали са 11 месеца в тренировки без прекъсване). Това което искам да ви кажа е, че когато си поставим за цел нещо което наистина го искаме и желаем трябва да се борим с всички сили то да стане. Винаги има моменти на слабост, на демотивация понякога просто човек се чуства слаб, винаги ще има и някой който да ти каже-"ти не можеш",  "от теб нищо няма да стане",  "за какво го правиш", "защо го правиш", не позволявайте думи като тези да ви повлияят. Трябва да сте уверени в себе си.

Както е казал Арнолд умът винаги се отказва пръв, а не тялото , тайната е да накараме умът да работи за нас, а не против нас. Невъзможни неща няма.СИЛА БГ Тийм

Ако харесвасвате този участник в играта на СИЛА, гласувайте с "Харесвам" - бутона под тази статия.
Топ продукти за покачване на мускулна маса
97
.
00
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2012-02-28 | 17:21:37
Ивчо
Много добър резултат ,но първата снимка определено не е от 2011 година март месец.
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"ABB по принцип не бяха много по суплементите във вид на пудра, но последното им начинение разчупва стереотипите. Speed Stack съществува и в готова за пиене напитка в 650 милилитрова бутилка, но скоро ще бъде пуснат като пудра. Тя е по-нискокалорична и е по-богата на съставки от течността. Очакваните вкусове са плодов пунш и малина. "

Реклама
Copyright © 2007 - 2019 silabg.com