сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Пет причини да използваме азотен бустер

Пет причини да използваме азотен бустер

Тренирате здраво в залата, използвате все по-големи тежести всяка седмица, приемате най-добрите пред и следтренировъчни шейкове и давате на тялото си нужната почивка, за да се въстанови и да бъде по-силно от преди. Но има ли още нещо,което може  да приемете и да продължите прогреса си  на друго ниво? Да. Това са азотните бустери. Ето какво ни предлагат те:

image002_19112010

1. По-бързо възстановяване.
Това, с което този тип суплементи помагат, е че по време на тренировка вкарват много кръв в мускулните клетки. Това е основен фактор за бързото възстановяване, който води до по-голям приток на хранителни вещества след тежка тренировка.

image004_19112010

2. Намалява умората по време на тренировка с по-голям брой повторения
Когато започнете да вдигате тежести, кислорода в тялото се изчерпва, млечната киселина нахлува в мускулите и се чувствате изморени. Това може да попречи на вашия прогрес. Ако липсата на въздух по време на тренировки ви е спирала досега, с доза азотен бустер преди натоварване това повече няма да е проблем за вас.

3. Подобява издъжливостта при кардио натоварвания
Ако сте аеробен атлет, нуждата от кислород е силно изразена при този вид натоварвания. Допълнителния кислород, приет преди тренировка под формата на доза азотен бустер, ще ви помогне да не се измаряте бързо.

4. Повишено ниво на енергия
Добрите азотни бустери съдържат в себе си силни енергитици, креатинови матрици, аргинин, които повишават значително енергията и желанието за тренировка.

image006_19112010

5. Страхотно мускулно напомпване
Кой фитнес маняк не обича чувството на максимално издути мускули след тренировка? Максималното напомпване се засилва след приема на азотен бустер и остава дълго време след тренировката. То е резултат от засиленият кръвен поток към мускулните клетки посредством аминокиселините аргинин и креатин.

Сила БГ Тийм.
Препоръчани продукти от СИЛА БГ
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2015-12-28 | 21:02:50
asdasd
ще държат напомпани за по-дълго, тъй, като кръвоносните ти съдове ще са разширени, ако спреш приема на аргинин може малко да поспаднат сантиметрите
2010-12-02 | 01:01:01
pepi
искам да попитам взех си BSN NO-EXPLODE както си е реда имам добро напомпване ... но дали това ще ми направи добри мускули а не само да се напомпат по време на тренировка и после да спадат отново? та мисалта ми е качва ли сантиметри в мускулните групи ?
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Какво да похапнеш този месец?
Последни коментари
Браво поздрави за предприетите мерки.
Супер, само напред и нека да се покаже на младото поколение , че без стеро ...
Здравейте, как бих могъл да се сдобия с такава тениска и стикер и ?!?!
Интересно

"С наближаването на празниците Коледната треска ескалира всеки иска да направи най-хубавия подарък на своите близки. За други новата година е време за промяна. Повечето от нас си дават обещания да променят външния си вид, да започнат да спортуват и да живеят здравословно. За празниците СилаБГ ви подарява възможността да направите най-добрия избор за оригинален подарък с чиято помощ да направите първата крачка, към здравословния начин на живот."

Реклама
Copyright © 2007 - 2017 silabg.com