сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Проучете преди да купите.

Проучете преди да купите.

Не се доверявайте на случайни хора в залата, що се касае до съветите за хранителни добавки и това какво Вие да приемате. В този материал ще сравним по три продукта от четири различни марки, като за целта ще изтъкнем както предимствата, така и недостатъците на добавките, за да бъдем максимално обективни. Няма да пестим критики и хвалебствени слова. Прегледайте тези ревюта преди да се спрете на конкретен продукт.

В сравнителния анализ попадат продуктите на : SciTec Nutrition, MUSCLETECH, PhD, Universal Animal

Суплементите, на които ще обърнем внимание са:


SciTec Nutrition:Hot Blood 3.0, Whey 100% Professional, Perfect Fatloss

MUSCLETECH:
NANO Vapor, 100% Premium Whey, Hydroxycut Hardcore Next Gen

PhD: VMX2, Pharma Whey HT+, Lean Degree

Universal Animal: Animal Pump, Animal Whey, Animal Cuts

SciTec Nutrition
е марка с традиции, широка гама продукти и сериозен обхват в мрежата за разпространение на хранителни добавки. За огромно наше съжаление, като потребители, от скоро се наблюдава занижаване на качеството на продуктите на тази фирма. Производството им е изцяло в Унгария, цените паднаха драстично. Съдържанието им започна да се пълни с доста евтини съставки, за сметка на качеството и резултатите.Първият продукт, който ще разгледаме е Hot Blood 3.0. От SciTec „зарибиха” пазара със страхотна действаща формула. Разбира се, има едно голямо „НО”. След като намалиха цената на продукта, той започна да не работи. Нека разясним на какво се дължи това: фирмата по никакъв начин не пояснява колко милиграма слага от съставките, които присъстват в блендите. Изложени са стойностите на цялата бленда, но не и на отделните съставки. Това се прави с цел да се прикрие точното количество от всяка съставка, което предразполага към безброй манипулации. Единственото положително в продукта е, че има наличие на 300 милиграма кофеин, които дава нужния тласък за началото на тренировката, но какво от това, като ползите свършват тук.При суроватъчния протеин Whey 100% Professional нещата седят по идентичен начин. Това е единственият протеин с над 19 вкуса. Има приличните 22 грама белтъчини в доза от 30 грама, добавени са храносмилателни ензими, глутамин и други подобни „благини”. Обаче налице е отново пошлата практика да се поставят целите стойности на блендите, прикриващи използването на евтини филъри с цел да се намали цената за производство на дадения продукт. Вкусовете са уникални и страхотни, но тук идва следния момент овкусени са с Ацесулфам К. Това е канцерогенна съставка, в пъти по-евтина от безвредната Стевия.Perfect Fatloss може би е продукт, който има всичко нужно, за да изгорите ненужните подкожни мазнини : Матрица с пет вида Л-карнитин, екстракт от зелен чай, 200 милиграма кофеин, тирозин, синефрин и екстракт от Гарциния Камбоджа. Недостатък е, че Л-карнитиновата бленда е само 500 милиграма, при положение, че оптималната доза 2000 милиграма. Друг минус на този продукт е броя на капсули за доза – цели 4. Това го прави малко скъп продукт. 

Не се доверявайте на случайни хора в залата, що се касае до съветите за хранителни добавки и това какво Вие да приемате.

Posted by silabg.com on Friday, January 15, 2016


MUSCLETECH
е американска фирма, утвърдена на световния пазар, спонсорираща солиден брой атлети. Именно настоящият и петкратен Мр.Олимпия – Фил Хийт дължи до голяма степен развитието си на MUSCLETECH. От над 20 години този бранд успява да утвърди иновациите, които сътворява.NANO Vapor доста бързо се доказа като нужен предтренировъчен продукт. Съдържа абсолютно всичко необходимо за една висококачесвена тренировка на изключително ниво. Формулата комбинира 390 милиграма кофеин  и 150 милиграма теанин – гаранция за страхотен фокус и концентрация. За максимален синергичен ефект към състава са добавени креатин, таурин, цитрулин и бета-аланин. Всяка една съставка взаимодейства с другите, за да увеличи действието си. Важно е да се спомене, че в тази хранителна добавка няма захар.


Като недостатък можем да отбележим по-високата цена.

100% Premium Whey е комбинация между 3 суроватъчни протеина – изолат, концентрат и хидролизиран концентрат. Усвоява се бързо и доставя хранителните вещества моментално в организма. Добавен е и креатин, който ускорява възстановяването. В доза съдържа 20 грама протеин и 9 грама въглехидрати, 2 от които захари. Има само 1 грам мазнини. Разполага с 5 различни вкуса.
Недостатък: солидно количество въглехидрати, което прави продуктът неподходящ за хора на нисковъглехидратни диети.Hydroxycut Hardcore Next Gen
– сравнително нова формула, залагаща предимно на зелено кафе, зелен чай и кофеин. Зеленото кафе съдържа хлорогенна киселина, която насърчава по-бързата обмяна на веществата, също така има и изявени антиоксидантни характеристики. В тази иновативна формула е включен екстракт от американски шлемник, който подпомага възстановяването и намалява стреса. Важно е да се спомене, че в състава има и йохимбин.


Тук като минус отчитаме, че таблетките трябва да се приемат по схема, прилежно описана на гърба на опаковката. Тя съветва потребителите да увеличават капсулите на ден, а това ще рече по-малко дози.PhD е сравнително нова английска фирма, която навлезе в индустрията с хранителни добавки, заради изключителната чистота на продуктите си. Произвеждат се при високи мерки за сигурност и качество, гарантирайки спортни и хранителни добавки без забранени вещества и опасност за здравето.VMX2 моментално впечатлява с наличието на най-висококачествения креатин монохидрат – CreapureОтново виждаме комбинация между добре познатите ни кофеин, бета-аланин,  таурин и аргинин. Аргининът обаче е в пептидна форма, която позволява максимално лесно усвояване от организма. По-интересна съставка е американският женшен. Добавен в тази формула той спомага за по-доброто кръвообращение и допринася за максимално напомпване.
Като недостатък отново отбелязваме сравнително високата цена.Whey HT+ - суроватъчен протеин, обогатен с допълнително количество ВСАА, за да прибави още есенциални аминокиселини към вече пълния аминопрофил. Продуктът комбинира три протеинови източника : суроватъчен протеин изолат, суроватъчен протеин концентрат и хидролизиран суроватъчен протеин изолат. Към тази комбинация има и глутаминови пептиди, Подобряващи възстановяването. Интересното в случая е, че за овкусяването не е използван аспартам или ацесулфам.
Недостатък: Висока доза за суроватъчен протеин – 50 грама.Lean Degree е продукт, който съчетава в себе си кофеин, л-карнитин, ALA, зелено кафе и други активни съставки. Той действа като засилва термогенезата, дава енергия и насърчава обмена на веществата. Трябва да отбележим, че е използван и BioPerineпатентован екстракт от черен пипер.

Недостатъкът тук е, че  кофеинът и л-карнитинът са в твърде ниски дози.

Universal Animal за първи път пускат Animal Pak през далечната 1983 година. Оттам нататък всичко е история. Това може би е най-добре познатата марка на пазара, диктуваща тенденциите и накланяща везните. Каквото и да кажем за Universal Animal ще е малко.Animal Pump се различава от другите два продукта в тази категория с това, че формулата му е таблетна. Именно с това Universal Animal са се доказали в годините – пакети с таблетки, като всеки пакет е една доза. В този предтренировъчен продукт има всичко нужно, за да може тренировката да е качествена и ползотворна : креатинова матрица, азотен комплекс, напомпващ комплекс. Веществата, които съдържа включват  ААКГ, Орнитин, Цитрулин, Карнозин, Таурин, 3 вида креатин, специално синтезираната Норвалин и много други.

Като недостатък отчитаме: неясни милиграми от всички съставки, тъй като са вкарани в бленди. По-висока цена, спрямо другите предтренировъчни продукти.Animal Whey - комплексна протеинова бленда от суроватъчни източници – изолат и концентрат. Тя осигурява оптимално количество мускулноизграждащ белтък с всяка доза. Тук отново имаме наличие на ензимен комплекс – папаин и бромелаин. В доза се съдържат 25 грама белтъчини и се предлага в 9 вкуса.

Недостатъкът е отново високата цена. Също така се предлага в разфасовки само от 2 и 4 либри.Animal Cuts продукт с изключителни качества, който е познат на всички трениращи, независимо дали са професионалисти, или любители. Формулата отново е таблетна, а таблетките отново са разпределени в пакечета. Може би това е най-пълния комлекс за изгаряне на мазнини. Съставките са разпределени в 8 бленди. Освен характерните за повечето бърнъри, тук можем да видим наличие на : индийски женшен, екстракт от бял и черен чай, диуритична бленда и DMAE. Точно това прави разликата между този бърнър и другите, споменати в материала.

Недостатъците са два : цена и неясни милиграми на съставките.
Преди да купувате каквото и да било, най-добре се консултирайте с някой от нашите професионални консултанти, които може да намерите във физическите ни магазини на адрес:
Телефон: +359 875 314 982
Телефон: +359 875 314 980
Телефон: +359 875 314 983
Телефон: +359 875 300 475


СИЛА БГ Тийм!
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2016-01-17 | 17:49:50
Дани Добрев
Тия сайтек са жив ташак!!! Евтини боклуци!!!
2016-01-14 | 18:10:06
Стамен
От край време съм на мнение, че продуктите на scitec са пълен кенеф. Сега вече съм 100% сигурен.
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Споменати продукти
62
.
78
лв.
74
.
00
лв.
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Дори по-скоро отколкото обещахме, само няколко дни след състезанието в София, Explosive Force Crew и Сила БГ организират още едно такова, но за маниаците на тема Street Fitness във Варна и близките морски градове и курорти!"

Реклама
Copyright © 2007 - 2018 silabg.com