сила бг магазин
сила бг медия
»
»
SAVIO - Aloe Vera & Olive Oil Rescue Gel - Вашият помощник!

SAVIO - Aloe Vera & Olive Oil Rescue Gel - Вашият помощник!

Свойствата на алое вера в 30-40 секунди:
 
Алое вера е най-известният сред 400-те вида представители от семейството алое, чиято слава на „универсална панацея” и „растението на безсмъртието” се дължи на мощното му биологическо действие и лесна достъпност. Със своите над 75 активни съставки, то е незаменимо при третиране на възпалителни процеси, тъй като активира фагоцитите, клетките които елиминират опасните частици и задействат възстановителните процеси.Този процес се дължи на безцветния гел, който се съдържа в месестите му листа и активира съпротивителните функции на организма веднага след прием. ”Елексирът на младостта” е познат още от древен Египет със своите силни протиовъзпалителни, анти-канцерогенни, анти-диабетични и антиоксиданти свойства.
Новият продукт на SAVIO - Aloe Vera & Olive Oil Rescue Gel за Спешна помощ, съчетава всички тези приложения като обединява формула от алое вера и зехтин. Те са допълнени с билкови екстракти от ментол, камфор и лайка като произходът и преработката им ги правят подходящи както за широката публика, така и в частност за физически активни хора.Aloe Vera & Olive Oil Rescue Gel от SAVIO
мобилизира защитните сили на организма до 30 - 40 секунди след нанасяне върху възпалената област и има ободряващ ефект върху мускулната умора. Това се дължи на антиоксидантните качествата на алое вера, често възхвалявана като „природен лечител” - съдържа салицилова киселина, ябълчена киселина и естери. Успокояващият й ефект е подсилен от включените екстракти от ментол, камфор и лайка. Заедно те отпускат мускулите и подпомагат за по-бързото възстановяване на мускулните влакна.Продуктът Aloe Vera & Olive Oil Rescue Gel на SAVIO може да се използва при затруднено дишане, настинки и грип. При подобни ситуации гелът се нанася върху гърдите, ритуал, сходен на арабската медицинска система, в която алое вера се е нанасял на челото и слепоочията, за да третира главоболие и настинки. Не на последно място тази формула може да се нанася при ухапване от насекоми или други кожни дразнения.СИЛА БГ Тийм!
 .
SAVIO Rescue Gel!
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2015-11-17 | 10:49:18
Илияна Владимирова
Чудесен продукт! Ухае страхотно и е с бърз ефект.
2015-11-17 | 10:45:36
Mitko Georgiev
Super e!
Izprobvan!!
2015-11-16 | 18:29:49
petio
Наистина действа и облекчава болките до 40 секунди след нанасянето.Много е добро!
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Споменати продукти
11
.
99
лв.
Анкета
Последни коментари
Да сте живи и здрави всички ! Много е лошо ,когато се опитват да накърняват ...
Похвално е вниманието, което обръщате на хейтърите, които се опитват да ви ...
Имам приятел, който работи в агенцията за безпоасност на храните и му исках ...
Интересно

"Често симптомите на алергията към млечната суроватка се бъркат с тези на лактозната непоносимост, но реално става дума за две отделни болести, засягащи различни системи от тялото. Алергията е проблем на иммунната система (засяга още респираторната система и кожата), докато непоносимостта към лактоза е проблем на храносмилането."

Е-Мейл абонамент

Въведете E-Мейл адрес:

При въвеждане на e-mail ще бъдете уведомени при нова публикация.

Реклама
Copyright © 2007 - 2017 silabg.com