сила бг магазин
сила бг медия
»
»
SAVIO - Aloe Vera & Olive Oil Rescue Gel - Вашият помощник!

SAVIO - Aloe Vera & Olive Oil Rescue Gel - Вашият помощник!

Свойствата на алое вера в 30-40 секунди:
 
Алое вера е най-известният сред 400-те вида представители от семейството алое, чиято слава на „универсална панацея” и „растението на безсмъртието” се дължи на мощното му биологическо действие и лесна достъпност. Със своите над 75 активни съставки, то е незаменимо при третиране на възпалителни процеси, тъй като активира фагоцитите, клетките които елиминират опасните частици и задействат възстановителните процеси.Този процес се дължи на безцветния гел, който се съдържа в месестите му листа и активира съпротивителните функции на организма веднага след прием. ”Елексирът на младостта” е познат още от древен Египет със своите силни протиовъзпалителни, анти-канцерогенни, анти-диабетични и антиоксиданти свойства.
Новият продукт на SAVIO - Aloe Vera & Olive Oil Rescue Gel за Спешна помощ, съчетава всички тези приложения като обединява формула от алое вера и зехтин. Те са допълнени с билкови екстракти от ментол, камфор и лайка като произходът и преработката им ги правят подходящи както за широката публика, така и в частност за физически активни хора.Aloe Vera & Olive Oil Rescue Gel от SAVIO
мобилизира защитните сили на организма до 30 - 40 секунди след нанасяне върху възпалената област и има ободряващ ефект върху мускулната умора. Това се дължи на антиоксидантните качествата на алое вера, често възхвалявана като „природен лечител” - съдържа салицилова киселина, ябълчена киселина и естери. Успокояващият й ефект е подсилен от включените екстракти от ментол, камфор и лайка. Заедно те отпускат мускулите и подпомагат за по-бързото възстановяване на мускулните влакна.Продуктът Aloe Vera & Olive Oil Rescue Gel на SAVIO може да се използва при затруднено дишане, настинки и грип. При подобни ситуации гелът се нанася върху гърдите, ритуал, сходен на арабската медицинска система, в която алое вера се е нанасял на челото и слепоочията, за да третира главоболие и настинки. Не на последно място тази формула може да се нанася при ухапване от насекоми или други кожни дразнения.СИЛА БГ Тийм!
 .
SAVIO Rescue Gel!
19
.
98
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2015-11-17 | 10:49:18
Илияна Владимирова
Чудесен продукт! Ухае страхотно и е с бърз ефект.
2015-11-17 | 10:45:36
Mitko Georgiev
Super e!
Izprobvan!!
2015-11-16 | 18:29:49
petio
Наистина действа и облекчава болките до 40 секунди след нанасянето.Много е добро!
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Споменати продукти
19
.
98
лв.
Анкета
Последни коментари
Да сте живи и здрави всички ! Много е лошо ,когато се опитват да накърняват ...
Похвално е вниманието, което обръщате на хейтърите, които се опитват да ви ...
Имам приятел, който работи в агенцията за безпоасност на храните и му исках ...
Интересно

"Сред всички странни форми на йогата, практикувани по света (пилатес, бокс, спининг), впечатление прави Антигравитационната йога, където позите се практикуват от провесен от тавана "хамак". Такава тренировка може да ви направи много гъвкав и добре разтегнат, но участниците често се оплакват от особена "йога" миризма, пропита в хамака."

Е-Мейл абонамент

Въведете E-Мейл адрес:

При въвеждане на e-mail ще бъдете уведомени при нова публикация.

Реклама
Copyright © 2007 - 2017 silabg.com