сила бг магазин
сила бг медия
»
»
SAVIO - Aloe Vera & Olive Oil Rescue Gel - Вашият помощник!

SAVIO - Aloe Vera & Olive Oil Rescue Gel - Вашият помощник!

Свойствата на алое вера в 30-40 секунди:
 
Алое вера е най-известният сред 400-те вида представители от семейството алое, чиято слава на „универсална панацея” и „растението на безсмъртието” се дължи на мощното му биологическо действие и лесна достъпност. Със своите над 75 активни съставки, то е незаменимо при третиране на възпалителни процеси, тъй като активира фагоцитите, клетките които елиминират опасните частици и задействат възстановителните процеси.Този процес се дължи на безцветния гел, който се съдържа в месестите му листа и активира съпротивителните функции на организма веднага след прием. ”Елексирът на младостта” е познат още от древен Египет със своите силни протиовъзпалителни, анти-канцерогенни, анти-диабетични и антиоксиданти свойства.
Новият продукт на SAVIO - Aloe Vera & Olive Oil Rescue Gel за Спешна помощ, съчетава всички тези приложения като обединява формула от алое вера и зехтин. Те са допълнени с билкови екстракти от ментол, камфор и лайка като произходът и преработката им ги правят подходящи както за широката публика, така и в частност за физически активни хора.Aloe Vera & Olive Oil Rescue Gel от SAVIO
мобилизира защитните сили на организма до 30 - 40 секунди след нанасяне върху възпалената област и има ободряващ ефект върху мускулната умора. Това се дължи на антиоксидантните качествата на алое вера, често възхвалявана като „природен лечител” - съдържа салицилова киселина, ябълчена киселина и естери. Успокояващият й ефект е подсилен от включените екстракти от ментол, камфор и лайка. Заедно те отпускат мускулите и подпомагат за по-бързото възстановяване на мускулните влакна.Продуктът Aloe Vera & Olive Oil Rescue Gel на SAVIO може да се използва при затруднено дишане, настинки и грип. При подобни ситуации гелът се нанася върху гърдите, ритуал, сходен на арабската медицинска система, в която алое вера се е нанасял на челото и слепоочията, за да третира главоболие и настинки. Не на последно място тази формула може да се нанася при ухапване от насекоми или други кожни дразнения.СИЛА БГ Тийм!
 .
SAVIO Rescue Gel!
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2015-11-17 | 10:49:18
Илияна Владимирова
Чудесен продукт! Ухае страхотно и е с бърз ефект.
2015-11-17 | 10:45:36
Mitko Georgiev
Super e!
Izprobvan!!
2015-11-16 | 18:29:49
petio
Наистина действа и облекчава болките до 40 секунди след нанасянето.Много е добро!
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Споменати продукти
13
.
99
лв.
Последни коментари
Браво ! Много добре описано и обяснено!
Поздравления, наистина! Изключително ценна и конструктивна кампания. С това ...
Браво поздрави за предприетите мерки.
Интересно

"CISSUS е най-актуалната в момента съставка (Cissus quadrangularis) в бодибилдинг средите за подпомагане здравината на ставите и сухожилията. Наред с тези му функции оказва положителен ефект върху възстановяването, поддържане на здравословно тегло, предотвратяване на възпалителни процеси в организма, действа и като мощен антиоксидант."

Реклама
Copyright © 2007 - 2017 silabg.com