сила бг магазин
сила бг медия
»
»
СИЛА БГ представя серията от продукти на SAN!

СИЛА БГ представя серията от продукти на SAN!От 1996 година насам SAN са си спечелили добре заслужена репутация, заради качеството и иновативноста на продуктите им на пазара за суплементи. За да излезе техен продукт на пазара, той винаги минава през продължителни научни изследвания, придружени с прилагане на препаратите върху професионални спортисти. SAN винаги вдигат летвата сред конкурентите относно производството на мощни и по- важното сигурни продукти. SAN действително произвеждат продукти, които дават резултати и са спечелили своята аудитория по целия свят.

В тази статия ще отделим внимание на някой от основните суплементи на марката, всички продукти на SAN може да разгледате ТУК.

Накратко тук имаме класическия и доказан вариянт от Левцин,Исолевцин и Валин в съотношение 2/1/1.

Освен, че е SAN, какво толкова ново и иновативно?
Иновативното в състава на аминките е, че производителите са добавили Бета Аланин. Той е прякия предвестник на Карнозина, което ще рече, че нивата на карнозин са ограничени от количеството на Бета Аланина. Добавяйки го в аминокиселините си означава, че концентрацията карнозин в мускула ще е повишена, няма да я има умората и ще направите една по- добра тренировка. Добавен е и витамин B6, който ще повиши усвояването на аминокиселините в мускулната тъкан.
В доза имате 5 грама концентрирани BCAA и 750мг Бета Аланин. Продукта съдържа 100 дози, които е най- удачно е да приемате само в тренировъчни дни.

Какво да очаквате от суплемента:
- Увеличаване на протеиновия синтез и положителен азотен баланс в мускулатурата
- Издръжливост за почитателите на по- интензивните тренировки
- Намаляване на въстановяването след тренировка
Estrodex™ е нова разтръсваща формула, която е създадена да оптимизира и поддържа анаболната среда,като значително понижава нивото на естроген и завишава това на тестостерона! Тази изключителна формула агресивно се бори със завишените нива на естроген, главно свързани с тежки стероидни, прохормонни и простероидни цикли!

Какво ново освен, че е на SAN?
Estrodex™ се състои от специална комбинация от Urtica Dioica, Diindolemethane (DIM), 3,5,4' -trihydroxy-trans-stilbene и Calcium D-Glucarate.
Заедно тези съставки работят, като предпазват тестостерона от превръщането му в естроген. Estrodex™ също така работи, като преобразува активните естрогени в неактивни естрогенни метаболити, блокира естрогена точно в естрогенните рецептори, намиращи се в мъжката гръдна тъкан, и изхвърля излищният естроген от тялото.
Може би най- добрия анти- ароматазен продукт на пазара. Не забравяйте, че е изключително важно да използвате подобни протектори след цикъл със стероиди.
Азотния бустер на SAN.
Ако усещате застой в силата си. Ако имате голям стаж във фитнеса, но просто сте стигнали до едно ниво, това е вашият продукт. Достоен конкурент на конкурентните и по- нашумели продукти от категория азотни бустери.

Освен , че е на SAN, какво ново?
SAN са се постарали да опростят продукта си максимално от експериментални и с не толкова доказан ефект съставки. Тук те са заложили на доказани класически бленди в максимално концентрирани вариянти.

Какво да очаквате :
- Повишаване и подобряване съхраняването на гликоген в мускулите. Гликогена е горивото от, което се нуждаете за оптимално представяне в залата.
- Продължително напомпване
- Енергия, издръжливост и сила
Liporedux се асоцира с повечето фатбърнъри.

Освен, че е на SAN,какво ново?
Изключително удобна и иновативна течна форма за нанасяне по- проблемните места.

Какво да очакватеот продука:
- Изчиства целулита и мазнините от проблемните места
- Подобрява начина по- който метаболизма ви реагира на въглехидрати и по този начин стабилизира нивата ви на инсулин. И все пак внимвайте (:
- Лесен за нанасяне, не е лепкав, не е мазен, а е просто гел/крем, който попива бързо оставяйки приятно ухание.
- Ускорява кръвния поток в мастните тъкани, извличайки мазнините от клетките и изгаряйки ги, като енергия.
 Класическата форма на креатина, а именно монохидрат. Предлагаме го в две разсфаовки.

Освен, че е SAN, какво ново?
Микронизираният Performance Creatine на SAN има 20 пъти по-голяма покривна повърхност от стандартният креатин, като по този начин е по-лесен, по-бърз за усвояване и идеален за смесване. Стандартният креатин монохидрат се застоява в стомаха прекалено дълго. Това може да причини дискомфорт за много от ползващите го. Performance Creatine се разтваря значително по-лесно и напуска стомаха по-бързо, като по този начин не предизвиква стомашно безпокойство и дискомфорт.

Какво да очаквате от суплемента:
Повишаване на силата, обема на мускула, издръжливоста и много по- лесно усвояване от стандартния креатин.
Ултра пречистен протеин хидролизат и изолат.

Освен, че е SAN, какво ново?
Изолатите са предпочитани заради факта, че не съдържат лактоза, мазнини, захари и се растварят лесно. Това, което куца при повечето такива протеини обаче е, че за да бъдат пречистени до такава степен, те губят доста от ценните си биологични съставки и аминокиселини. Тук идва различното от другите изолати и хидролизати. Platinum isolate supreme е с изключително богат амино профил, който може да разгледате тук. Доста любопитна съставка е съдържанието на какао!

Може да се приема по- време с цел повишаване приема на белтъчини и възстановяване. Задължителен суплемент за след тренировка!

Други интерестни предложения от SAN са:
- Tribuvar- продукт с екстракт от Български трибулус терестрис .
- 100% Pure Platinum Whey – комбинация от концентрат и изолат. Също отличен амино профил, заради съдържанието на концентрат.
- ZMA Pro – Класически вариянт, комбинация от Цинк, Магнезий и Витамин B6.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2011-10-17 | 01:01:01
Марин
Може би най-силната фирма на пазара, имат едни от най-добрите и ефективни продукти създавани изобщо.
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Браво ! Много добре описано и обяснено!
Поздравления, наистина! Изключително ценна и конструктивна кампания. С това ...
Браво поздрави за предприетите мерки.
Интересно

"Сред всички странни форми на йогата, практикувани по света (пилатес, бокс, спининг), впечатление прави Антигравитационната йога, където позите се практикуват от провесен от тавана "хамак". Такава тренировка може да ви направи много гъвкав и добре разтегнат, но участниците често се оплакват от особена "йога" миризма, пропита в хамака."

Реклама
Copyright © 2007 - 2018 silabg.com