сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Стиснахме си ръцете за по-голяма сигурност!

Стиснахме си ръцете за по-голяма сигурност!

SSL - съкращение от Secure Sockets Layer, е криптографски протокол за връзка клиент-сървър, използван за пренасяне на информация в интернетпространството. WEB сайтове които работят с такъв протокол обикновено имат префикс "https", вместо стандартния "http".За нашият SSL протокол се погрижиха от Comodo
Както обикновено и тук СИЛА БГ e първият сайт за хранителни добавки и фитнес аксесоари на територията на Република България, който предлага подобна защита. С нея, ние Ви даваме стопроцентова сигурност при онлайн пазаруване и Ви спестяваме потенциални неприятности.

Какво представлява SSL протоколът?

SSL протоколът дава възможност на различни клиент - сървър приложения да комуникират без те да бъдат "подслушвани". Клиентската програма и сървърът установяват връзка чрез процедура наречена ръкостискане. По време на това действие се договарят различни условия, чрез които  се реализира сигурността на връзката.

Ръкостискането се осъществява веднага след като клиентската програма установи връзка със сървър, на който има инсталиран SSL протокол и му се предоставят редица функции за шифроване и хеширане. Потребителят след това има възможност да провери валидността на сертификата. За да може да се генерират сесийни ключове, използвани за всяка връзка, клиентът криптира произволно генерирано число, използвайки публичния ключ и изпраща резултата на сървъра. Единствено сървърът ще може след това да декриптира информацията, като използва своя частен ключ. Двете страни създават публични и частни ключове с произволно генерираното число, с които криптират и декриптират цялата предадена информация. С това ръкостискането приключва и връзката вече е защитена от подслушване.Ако която и да е от горните стъпки не бъде изпълнена, ръкостискането се проваля и връзката няма да бъде осъществена. Целият този процес се извършва напълно автоматично и остава невидим за потребителя.


Пазарувайте спокойно и сигурно в silabg.com !СИЛА БГ Тийм!
 .
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Анкета
Последни коментари
Да сте живи и здрави всички ! Много е лошо ,когато се опитват да накърняват ...
Похвално е вниманието, което обръщате на хейтърите, които се опитват да ви ...
Имам приятел, който работи в агенцията за безпоасност на храните и му исках ...
Интересно

"Правете Супер серии за размер, добавяне на изолирани упражнения с много повторения, пийте хранителни добавки преди тренировка, намалете почивките си, добавете дроп серии, избягвайте прекаленото кардио, увеличете време под напрежение, съсредоточете се върху възстановяването."

Е-Мейл абонамент

Въведете E-Мейл адрес:

При въвеждане на e-mail ще бъдете уведомени при нова публикация.

Реклама
Copyright © 2007 - 2017 silabg.com