сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Вдъхновяващата история на Мускулестия Кали

Вдъхновяващата история на Мускулестия Кали

 
Мускулестият Кали (Kali Muscle) е роден в Оакланд, Калифорния през 1975 година. Кварталът, в който е израстнал е известен с висока престъпност и бедност. Той е отгледан, в семейство от три деца, от майка си и доведения си баща, който го третира като черната овца в семейството.
 
Като тинейджър той бързо развива любов към бодибилдинга и започва първата си работа в една денонощна фитнес зала. Преследван от насилието в квартала, където живее, той се чувства най-добре в спортната зала на гимназията, в която учи. Извън нея, Кали се занимава с още много други спортове, включително борба и футбол. Дори печели стипендия по футбол в щатския университет Фресно.
 
Но когато брат му загива в престрелка, нещата в живота му се обръщат на 180 градуса. Във втората година от обучението си в университета, Кали изпитва сериозни финансови затруднения и се замесва в обир. Полицията го арестува и е осъден на 11 години затвор в щатския затвор Сан Куентин. Тези години ще го променят завинаги.

 
Но въпреки че е осъден на затвор, Кали не обръща гръб на бодибилдинга, дори нещо повече той открива утеха в спорта. Започва да тренира непрекъснато. С фокусирането си върху изграждане на собствената си физика, той открива начин да се разсее и да избяга от обстоятелството, че не е на свобода.
 
Следвайки диета, която по негови думи, съдържа главно бисквити, инстантни спагети и енергийни десертчета с мед, той изгражда впечатляваща фигура.
 
Само че съвсем скоро отново го спохожда лош късмет. През 1997 година, е решено да се конфискуват фитнес уредите от затвора. Кали и другите затворници не успяват да се преборят и да ги запазят. Това още повоче мотивира бодибилдъра. Липсата на тежести не може да попречи на желанието му да постигне своите фитнес цели.

 
Така Kali Muscle разработва нови, изобретателни начини да тренира - използва торби за боклук, бутилки с минерална вода, тренира с помощта на други затворници. Тази негова находчивост обърква пазачите в затвора и те много пъти се опитват да го откажат от страстта му към фитнеса.
 
През 2010 Кали излиза от затвора и вече свободен се премества в Лос Анджелис, за да преследва мечтата си да стане професионален бодибилдър и актьор.
 
Само 2 седмици след като се мести той получава предложение за участие в музикален клип. Кали започва да участва в различни телевизионни и филмови продукции. Успехът го спохожда и в бодибилдинга.
 
Кали печели серия от престижни титли, включително и Мистър Калифорния 2012. Той изнася и мотивиращи лекции, като по този начин повдига духа на хора с подобни на неговите проблеми. Пише и книга, отново с цел да даде надежда на други хора като него.

 
Кали въпреки великолепната си физика не приема стероиди. По този въпрос има много спорове в Интернет, но независимо от това дали твърдението му е вярно или не, неговата история е изключително вдъхновяваща и поучителна.
 
Въпреки пълните с проблеми улици на Оакланд и строгия затворнически живот в Сан Куентин, Мускулестия Кали успява да промени живота си, да преследва мечтите си и да се превърне в символ на надежда.

 
Препоръчани продукти за изграждане на мускулна маса
95
.
00
лв.
124
.
00
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Правени са десетки лабораторни изследвания за доказване свойствата на сминдуха при намаляне кръвната захар (глюкоза) на пациенти болни от диабет, заради свойството му да подобрява гликемичния контрол/да регулира кръвната захар/ и влиянието му върху мастния метаболизъм."

Реклама
Copyright © 2007 - 2019 silabg.com