сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Вдъхновяващата история на Мускулестия Кали

Вдъхновяващата история на Мускулестия Кали

 
Мускулестият Кали (Kali Muscle) е роден в Оакланд, Калифорния през 1975 година. Кварталът, в който е израстнал е известен с висока престъпност и бедност. Той е отгледан, в семейство от три деца, от майка си и доведения си баща, който го третира като черната овца в семейството.
 
Като тинейджър той бързо развива любов към бодибилдинга и започва първата си работа в една денонощна фитнес зала. Преследван от насилието в квартала, където живее, той се чувства най-добре в спортната зала на гимназията, в която учи. Извън нея, Кали се занимава с още много други спортове, включително борба и футбол. Дори печели стипендия по футбол в щатския университет Фресно.
 
Но когато брат му загива в престрелка, нещата в живота му се обръщат на 180 градуса. Във втората година от обучението си в университета, Кали изпитва сериозни финансови затруднения и се замесва в обир. Полицията го арестува и е осъден на 11 години затвор в щатския затвор Сан Куентин. Тези години ще го променят завинаги.

 
Но въпреки че е осъден на затвор, Кали не обръща гръб на бодибилдинга, дори нещо повече той открива утеха в спорта. Започва да тренира непрекъснато. С фокусирането си върху изграждане на собствената си физика, той открива начин да се разсее и да избяга от обстоятелството, че не е на свобода.
 
Следвайки диета, която по негови думи, съдържа главно бисквити, инстантни спагети и енергийни десертчета с мед, той изгражда впечатляваща фигура.
 
Само че съвсем скоро отново го спохожда лош късмет. През 1997 година, е решено да се конфискуват фитнес уредите от затвора. Кали и другите затворници не успяват да се преборят и да ги запазят. Това още повоче мотивира бодибилдъра. Липсата на тежести не може да попречи на желанието му да постигне своите фитнес цели.

 
Така Kali Muscle разработва нови, изобретателни начини да тренира - използва торби за боклук, бутилки с минерална вода, тренира с помощта на други затворници. Тази негова находчивост обърква пазачите в затвора и те много пъти се опитват да го откажат от страстта му към фитнеса.
 
През 2010 Кали излиза от затвора и вече свободен се премества в Лос Анджелис, за да преследва мечтата си да стане професионален бодибилдър и актьор.
 
Само 2 седмици след като се мести той получава предложение за участие в музикален клип. Кали започва да участва в различни телевизионни и филмови продукции. Успехът го спохожда и в бодибилдинга.
 
Кали печели серия от престижни титли, включително и Мистър Калифорния 2012. Той изнася и мотивиращи лекции, като по този начин повдига духа на хора с подобни на неговите проблеми. Пише и книга, отново с цел да даде надежда на други хора като него.

 
Кали въпреки великолепната си физика не приема стероиди. По този въпрос има много спорове в Интернет, но независимо от това дали твърдението му е вярно или не, неговата история е изключително вдъхновяваща и поучителна.
 
Въпреки пълните с проблеми улици на Оакланд и строгия затворнически живот в Сан Куентин, Мускулестия Кали успява да промени живота си, да преследва мечтите си и да се превърне в символ на надежда.

 
Препоръчани продукти за изграждане на мускулна маса
124
.
00
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Наскоро публикувано проучване установи, че нитратите могат да увеличат производството на сила у бързо потрепващата скелетна мускулатура при мишки, използвани като животински образец. Това се подкрепя от факта, че едно проучване при хора установи, че нитратните добавки позволяват продължително поддържане на производството на сила."

Реклама
Copyright © 2007 - 2018 silabg.com