сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Внимание!!!

Внимание!!!

На 19.09.11 бе засечен и осуетен опит за измама, от страна на електронен магазин с подобен интернет адрес на  нашият -  WWW.SILABG.COM.
 
Въпросният Е-магазин бе пуснал за продажба ваучери, чрез сайт за намаления, за 50% отстъпка при покупка на каквито и да било добавки, като цената на ваучера бе обявена на 3 лв.
 
Реагирахме възможно най-бързо и сезирахме съответните контролни органи, в лицето на Комисия за Защита на потребителите и Комисия за Защита на Конкуренцията.
 
Въпросният електронен магазин, както и сайта за намаления се разследват.
 
Всеки домейн РАЗЛИЧЕН от WWW.SILABG.COM и WWW.SILA.BG е свързан със 100%-ова измама.
 
В случаите, когато пускаме ваучери за намаление, ще намерите специална новина в сайта ни, която потвърждава наличието на такъв ваучер и съответно, през който сайт за намаление може да се намери.
 
 Оставаме на разположение за съдействие в случай на измамени и очакваме Вашите сигнали свързани със злоупотреби, не само свързани със СИЛА БГ, но и също за такива свързани с хранителните добавки, като индустрия в България.
 
Сигнали подавайте на този е-маил:[email protected]  
 
От екипа на СИЛА БГ
Препоръчани продукти от СИЛА БГ
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Опитът ни сочи, че след два поредни тренировъчни дни в залата човек има нужда от 1-2 дни почивка. Когато непрофесионалист тренира 3 или 4 дни подред, имунната му система отслабва и той е предрзположен към болести или травмиране. За да имате сила и издръжливост, спазвайте това правило. Запомнете - не растем в залата, а докато почиваме."

Реклама
Copyright © 2007 - 2018 silabg.com