сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Всичките ти карти на едно място с приложението Cardbox!

Всичките ти карти на едно място с приложението Cardbox!

Всичките ти карти на едно място с приложението Cardbox!

Не отдавна СИЛА БГ започна мащабна кампания под слогана СИЛА БГ Goes Green. Като логично продължение на всички завършени стъпки, ние сме горди да заявим, че етап 4 от нашата цел също вече остана в историята!

Златна Карта от СИЛА БГ вече е част от приложението Cardbox!

Достатъчно е само да визуализираш "Златна карта" на мобилния си телефон, без да се налага да носиш пластиката в себе си!Знаем колко досадно е да носиш портфейл, пълен с карти за отстъпки в различни търговски обекти, а замислял ли си се колко вредни са всъщност всички пластики за изготвянето на тези карти?

Пластмасите имат състав от суров петрол, гас и въглища. Те са полимери – дълги вериги от молекули, които се правят в големи съдове с катализатори при специална температура и налягане.
Пластмасовите пластики за всички карти се произвеждат ежеминутно, а костват толкова много на индустрията и околната среда!Само се замислете!

С минимални усилия, ние всички можем да се обединим и да променим света!
Да направим заобикалящия ни свят едно по-добро място за живеене!


Чрез приложението за дигитализиране на „Златна Карта” Cardbox, хиляди хора ще улеснят живота си, а хората ще се освободят от досадното задължение да носим пластики в себе си ежедневно!

Веднъж инсталирано на телефона, Cardbox ти позволява да въведеш в него всички карти за лоялност, без ограничения! Така можеш да разполагаш с тях не само физически, но и електронно. Ще разбираш първи за актуалните оферти и промоции на любимите марки и магазини!
 

Наслади се на удобството да съхраняваш картите си на един клик разстояние!

Твоята Златна Карта е навсякъде с теб!
 

СИЛА БГ Тийм!
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Наскоро публикувано проучване установи, че нитратите могат да увеличат производството на сила у бързо потрепващата скелетна мускулатура при мишки, използвани като животински образец. Това се подкрепя от факта, че едно проучване при хора установи, че нитратните добавки позволяват продължително поддържане на производството на сила."

Реклама
Copyright © 2007 - 2018 silabg.com