сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Всичките ти карти на едно място с приложението Cardbox!

Всичките ти карти на едно място с приложението Cardbox!

Всичките ти карти на едно място с приложението Cardbox!

Не отдавна СИЛА БГ започна мащабна кампания под слогана СИЛА БГ Goes Green. Като логично продължение на всички завършени стъпки, ние сме горди да заявим, че етап 4 от нашата цел също вече остана в историята!

Златна Карта от СИЛА БГ вече е част от приложението Cardbox!

Достатъчно е само да визуализираш "Златна карта" на мобилния си телефон, без да се налага да носиш пластиката в себе си!Знаем колко досадно е да носиш портфейл, пълен с карти за отстъпки в различни търговски обекти, а замислял ли си се колко вредни са всъщност всички пластики за изготвянето на тези карти?

Пластмасите имат състав от суров петрол, гас и въглища. Те са полимери – дълги вериги от молекули, които се правят в големи съдове с катализатори при специална температура и налягане.
Пластмасовите пластики за всички карти се произвеждат ежеминутно, а костват толкова много на индустрията и околната среда!Само се замислете!

С минимални усилия, ние всички можем да се обединим и да променим света!
Да направим заобикалящия ни свят едно по-добро място за живеене!


Чрез приложението за дигитализиране на „Златна Карта” Cardbox, хиляди хора ще улеснят живота си, а хората ще се освободят от досадното задължение да носим пластики в себе си ежедневно!

Веднъж инсталирано на телефона, Cardbox ти позволява да въведеш в него всички карти за лоялност, без ограничения! Така можеш да разполагаш с тях не само физически, но и електронно. Ще разбираш първи за актуалните оферти и промоции на любимите марки и магазини!
 

Наслади се на удобството да съхраняваш картите си на един клик разстояние!

Твоята Златна Карта е навсякъде с теб!
 

СИЛА БГ Тийм!
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Бетаин хидрохлорид има интересна история. Бетаин хидрохлорид е използван в продукти, продавани без рецепта като "стомашен окислител и храносмилателна помощ." Но федерален закон, който влиза в сила през 1993 г., забранява използването на бетаин хидрохлорид в САЩ, тъй като не е имало достатъчно доказателства, за да го класифицират като "общопризнат за безопасен и ефективен.""

Реклама
Copyright © 2007 - 2019 silabg.com