сила бг магазин
сила бг медия
»
»
BSN CellMass - Част 1

BSN CellMass - Част 1

BSN е дълогодишен лидер в индустрията на добавките и създател на едни от най-добрите хранителни добавки за бодибилдинг и вдигане на тежести. Ако сте запознати с добавките за бодибилдинг, най-вероятно сте чували за NO Explode и Syntha 6, а повечето хора са чували за CellMass. CellMass е друга великолепна хранителна добавка от BSN.

BSN знаят как да правят нещата добре и изглежда са се справили отново и със CellMass - креатинова хранителна добавка, която се употребява след тренировка. Креатиновият монохидрат е доказано ефективен начин за увеличаване на мускулната маса и размери, силата и цялостната работа на атлетите. Въпреки това креатиновият монохидрат винаги е бил по-известен заради своите недостатъци. Тази форма на креатин винаги е била трудна за поглъщане от организма и трябва да се взима в големи дози, за да бъде постигнат нужният резултат. Креатиновият монохидрат спомага за задържане на вода в организма, подуване на корема и непостоянно наддаване на тегло. Това оставя у хората чувството, че е по-добре да не използват креатин отколкото да го употребяват, за да получат известно предимство.Добрата новина за CellMass е, че нейната основна съставка е Креатин Етил Естер Малат. CellMass съдържа Креатин Етил Естер (КЕЕ) Малат, креатинова монохидратна форма с прикрепен естер, за да бъде предовратено подуването на корема, натоварването и задържането, които се получават при монохидрата. КЕЕ се усвоява по-бързо и по-ефективно, изисква по-малки дози и по този начин не е необходима зареждаща фаза. В общи линии CellMass е креатинов монохидрат с всички ползи и без негативни странични ефекти.

BSN CellMass е внимателно разработена добавка и потребителските мнения и отзиви за нея са великолепни. Според нас единственият недостатък на CellMass е тенденцията да става на буци при приготвяне. Препоръчително е да бъде разбърквана енергично, за да бъде избегнато това. Но това е единственият проблем, а дори и различните вкусове са доста добри.

Част 2.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Какво да похапнеш този месец?
Последни коментари
Поздравления, наистина! Изключително ценна и конструктивна кампания. С това ...
Браво поздрави за предприетите мерки.
Супер, само напред и нека да се покаже на младото поколение , че без стеро ...
Интересно

"Новата ни услуга Price Match е част от амбицията на Сила БГ да Ви предлага най-добрите продукти на възможно най-добрите цени. В случай, че намерите търсен продукт на цена, по-ниска от нашата, изпратете ни доказателства за това и Ви гарантираме, че ще Ви продадем артикула на цена с 1 лв. под посочената от Вас! "

Реклама
Copyright © 2007 - 2017 silabg.com