сила бг магазин
сила бг медия
»
»
BSN CellMass - Част 1

BSN CellMass - Част 1

BSN е дълогодишен лидер в индустрията на добавките и създател на едни от най-добрите хранителни добавки за бодибилдинг и вдигане на тежести. Ако сте запознати с добавките за бодибилдинг, най-вероятно сте чували за NO Explode и Syntha 6, а повечето хора са чували за CellMass. CellMass е друга великолепна хранителна добавка от BSN.

BSN знаят как да правят нещата добре и изглежда са се справили отново и със CellMass - креатинова хранителна добавка, която се употребява след тренировка. Креатиновият монохидрат е доказано ефективен начин за увеличаване на мускулната маса и размери, силата и цялостната работа на атлетите. Въпреки това креатиновият монохидрат винаги е бил по-известен заради своите недостатъци. Тази форма на креатин винаги е била трудна за поглъщане от организма и трябва да се взима в големи дози, за да бъде постигнат нужният резултат. Креатиновият монохидрат спомага за задържане на вода в организма, подуване на корема и непостоянно наддаване на тегло. Това оставя у хората чувството, че е по-добре да не използват креатин отколкото да го употребяват, за да получат известно предимство.Добрата новина за CellMass е, че нейната основна съставка е Креатин Етил Естер Малат. CellMass съдържа Креатин Етил Естер (КЕЕ) Малат, креатинова монохидратна форма с прикрепен естер, за да бъде предовратено подуването на корема, натоварването и задържането, които се получават при монохидрата. КЕЕ се усвоява по-бързо и по-ефективно, изисква по-малки дози и по този начин не е необходима зареждаща фаза. В общи линии CellMass е креатинов монохидрат с всички ползи и без негативни странични ефекти.

BSN CellMass е внимателно разработена добавка и потребителските мнения и отзиви за нея са великолепни. Според нас единственият недостатък на CellMass е тенденцията да става на буци при приготвяне. Препоръчително е да бъде разбърквана енергично, за да бъде избегнато това. Но това е единственият проблем, а дори и различните вкусове са доста добри.

Част 2
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"В тялото ви има блиpо 30 000 различни вида протеин, всеки от които има собствена аминокиселинова нишка. Без аминокиселините протеинът не може да съществува. Протеините изпълняват функциите на хормони, ензими, транспортери, регулатори, формират кожата, мускулите и органите. Организмът ви поддържа собствена резерва аминокиселини, от която извлича клетки, за да възстанови тялото и да осигури растежа му. "

Реклама
Copyright © 2007 - 2019 silabg.com