сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Ивайло Иванов - голямата джудо надежда!

Ивайло Иванов - голямата джудо надежда!

СИЛА БГ: Здравей! Представи се на нашите читатели с няколко изречения

Ивайло Иванов: Казвам се Ивайло Иванов. На 21 години от град Монтана. От 7 години живея в София. Започнах с джудото, още когато бях на 7 години . И в момента съм част от националния отбор по джудо и засега единственият спечелил квота за Рио 2016 година.
СИЛА БГ:  Каква беше причината да започнеш да тренираш?

ИИ: Бях доста палаво дете и моите родители решиха да ме запишат да тренирам някакъв спорт. Залата по джудо беше най-близко до нас и на 7 години се озовах там.СИЛА БГ: След колко време активни тренировки спечели първото си отличие?

ИИ:  2, 3 години след като бях започнал да тренирам, се появиха първите медали.СИЛА БГ: Колко държави си обиколил благодарение на спорта?

ИИ: Благодарение на спорта съм обиколил почти цялото земно кълбо,с изключение на Австралия и Нова Зеландия. Целта на пътуването ми винаги е била свързана с работата и в крайна сметка почти нищо не съм видял . Имам намерение да видя пропуснатото, когато приключи спортната ми кариера.СИЛА БГ: Какви методи, храни и хранителните добавки използваш, за да се възстановиш?

ИИ: След тежка тренировка, масажът е един  от най-приятните и разпускащи методи за релаксация на мускулатурата и съответно възстановяване. Разбира се, храната и хранителните добавки, са не по-малко важни за възстановяването и добрата форма. Старая се да се храня здравословно и пълноценно,като за хранителни добавки избирам винаги най-доброто за мен, а именно СИЛА БГ. Моята тайна за възстановяване след на тежки тренировки и състезание е : Ultra Premium Whey Build и Cryo Cell от Everbuild. Също така се доверявам на Black Blood от BioTech USA, който ползвам преди тренировка. Относно витамините - ползвам Opti Pack Osteo Flex от AMIX

СИЛА БГ:  Позволяваш ли си някоя „забранена” храна и ако да – кога?

ИИ: Да, позволявам си, когато не съм в състезателен период.СИЛА БГ: Имаш ли нещо като ритуал преди състезание?

ИИ: Не нямам.СИЛА БГ:  Каква е твоята най-голяма мотивация?

ИИ: Моята най-голяма мотивация са хората около мен, които ме подкрепят и обичат.СИЛА БГ:  Комбинираш ли специализираните тренировки по джудо с такива във фитнеса?

ИИ: Джудото е съвкупност от много качества, които трябва да притежавам и вързху които трябва да работя всеки ден . Фитнес тренировките са неизменна част от моята подготовка .СИЛА БГ: Като изключим джудото, кой ти е любимия спорт и защо?

ИИ: Като изключим джудото, харесвам мотоциклетизма и високите скорости,въобще спортовете които вдигат адреналина .СИЛА БГ: Имаш ли хоби? Как релаксираш?

ИИ: Моето хоби е карането на мотор, но за съжаление е доста рисковано и опасно за моята кариера и не само. В малкото си свободно време, когато не съм ангажиран с лагери и състезания, гледам да се махна от София и да го прекарам с любимите хора на спокойствие в природата.СИЛА БГ: Какво ще пожелаеш на феновете на СИЛА БГ?

ИИ: .Пожелавам на всички фенове на СИЛА БГ да са живи и здрави, да продължават да се доверяват на качествените им продукти и да разчитат на тях за най-добрите резултати.

.
Продуктите, които Иво използва:
56
.
00
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2016-02-23 | 12:18:34
Цонко Цонев
БРАВО! От такива момчета се нуждаем, продължавай в същия дух.
2016-02-23 | 12:17:42
Борислав
Страхотен младеж, успех и за напред.
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Споменати продукти
Анкета
Последни коментари
Да сте живи и здрави всички ! Много е лошо ,когато се опитват да накърняват ...
Похвално е вниманието, което обръщате на хейтърите, които се опитват да ви ...
Имам приятел, който работи в агенцията за безпоасност на храните и му исках ...
Интересно

"Сред всички странни форми на йогата, практикувани по света (пилатес, бокс, спининг), впечатление прави Антигравитационната йога, където позите се практикуват от провесен от тавана "хамак". Такава тренировка може да ви направи много гъвкав и добре разтегнат, но участниците често се оплакват от особена "йога" миризма, пропита в хамака."

Е-Мейл абонамент

Въведете E-Мейл адрес:

При въвеждане на e-mail ще бъдете уведомени при нова публикация.

Реклама
Copyright © 2007 - 2017 silabg.com