сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Ролята на Гинко Билоба при мъжката потентност

Ролята на Гинко Билоба при мъжката потентност

Ролята на Гинко Билоба при мъжката потентност.

Хранителните добавки съдържащи екстракт от древното дърво Гинко Билоба повишават либидото при мъжете.

Дървото Гинко Билоба е растяло на тази планета когато динозаврите владеели цялата земя.
Също като динозаврите, всички връстници на Гинко загинали преди милиони години. Така че  Гинко Билоба е живо изкопаемо – и това се дължи изцяло на специфични химически съединения, които растението произвежда за да се предпазва от болести и насекоми, тези съединения не са открити в никой друг растителен вид.

Именно заради тези химични вещества това растение се радва на огромна популярност в наши дни. След като разкрили множеството полезни за здравето ползи от Гинко хората го разпространили по целия свят, преди това растението се срещало само на територията на Китай. Същите тези химични вещества, който съхранявали Гинко Билоба милиони години и го предпазвали от болести предлагат също така  защита от стрес, стареене  и правят костите по здрави. Или поне това показват изследванията с животни.В Тайван група учени са изучавали ефектите на Гинко Билоба върху сексуалното поведение в продължение на няколко години, те давали стандартизиран екстракт от Гинко на мъжки плъхове, които в отговор на това започнали да получават повече ерекции и да копулират по често с женските. Тайванците изучавали моъчната тъкан с цел да разберат по добре неврологичните процеси въвлечени в повишаването на либидото.Те изследвали средната част на мозъка (част от хипоталамуса)  при плъховете. Сексуалния апетит се повишава в тази част на мозъка, когато концентрацията на допамин се повиши.
 На схемата по долу е показано, как точно се случва този процес.
E2 = естрадиол; nNOS = невронен азото-оксиден синтез ( ензим, който премества молекулата на Азотния Оксид от Л-Аргинина ); DA = допамин; MPOA = част от хипоталамуса в мозъка.Учените твърдят в по ранна публикация, че Гинко Билоба повишава концентрацията на допамин в част от хипоталамуса, а сега твърдят, че Гинко прави същото и в други части на мозъка.
В изследването за което говорим тук, Тайванците демонстрират отново, че мъжките плъхове правят по секс по често с женските след две седмичен курс с 50мг. Екстракт от Гинко Билоба на килограм телесно тегло. Плъховете суплементирани с Гинко получавали два пъти повече ерекции отколкото контролната група.Учените очаквали, че гинко билоба стимулира синтеза на ензим nNOS ( невронен азото-оксиден синтез). Но се указало, че нивата на този ензим не се променят в двете групи. Така че  начина по който Гинко Билоба повишава нивата на допамин в сексуалните центрове на мозъка за момента остава мистерия.
Изследванията не са спонсорирани от фармацефтичната индустрия, а от Тайванското правителство.
Топ продукти с гинко билоба
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2014-12-29 | 10:55:54
Iliya
Яко.
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Какво да похапнеш този месец?
Последни коментари
Браво поздрави за предприетите мерки.
Супер, само напред и нека да се покаже на младото поколение , че без стеро ...
Здравейте, как бих могъл да се сдобия с такава тениска и стикер и ?!?!
Интересно

"Фенибът е дериват на естествено произвеждащият се инхибиторен нервотрансмитер Гама-Аминобутерична Киселина – GABA. Добавката на фенилов пръстен в молекулата позволява лесното преминаване на мозъчната кръвна бариера. Открит е в СССР през 60-те години на XX век и от тогава се използва за лечение на редица заболявания като посттравматичен стрес, безсъние и др. Подобрява неврологичната функция. Ефектът от приемане на продукта преди лягане ще бъде бързо навлизане в дълбока фаза на съня ускорено възстановяване на организма. След събуждане няма да се чувствате като в мъгла, а отпочинал и готов за нови предизвикателства."

Е-Мейл абонамент

Въведете E-Мейл адрес:

При въвеждане на e-mail ще бъдете уведомени при нова публикация.

Реклама
Copyright © 2007 - 2017 silabg.com