сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Scitec Nutrition пускат WOD Crusher серия

Scitec Nutrition пускат WOD Crusher серия

 
Последните новини около Scitec Nutrition бяха свързани с нови попълнения в серията им от спортни облекла Muscle Army Series. Днес обаче от марката могат да се похвалят с прдстоящото пускане на цяла нова серия хранителни добавки с името WOD Crusher. Предполагахме, че зад абривиатурата WOD стои „Workout Of the Day“ (Тренировка на деня), но значението, което Scitec Nutrition влагат е по-скоро 'Work Out and Diet' (Тренирай и се храни здравословно). Новата продуктова линия ще включва четири добавки, като всички те са вдъхновени от кросфит тренировките. 
 

 
На първо място трябва да споменем Unbroken Pak, мултикомпонентна формула с креатин, карнитин, верижно-разклонени аминокиселини BCAA, бета-аланин, Co-Q10, както и витаминен комплекс. Вторият продукт в списъка е Muscle Factor, който включва форсколин, HMB и други активни съставки. Единствената информация, с която разполагаме за последните две формули са техните имена: Fire Works и Nem Forte

 
Scitec Nutrition ни обещават да видим WOD Crusher в магазините още този месец, като официалното представяне е планирано за 16 март.


Топ продукти на Scitec Nutrition
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Споменати продукти
Последни коментари
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Браво ! Много добре описано и обяснено!
Поздравления, наистина! Изключително ценна и конструктивна кампания. С това ...
Интересно

"Една от заблудите за медитацията е, че не бива изобщо да мислите за каквото и да било, което е невъзможно. Това, което не бива да правите, е да си взаимодействате с мисълта си и да не й се поддавате. Не се вслушвайте във вътрешните си гласове, които ви карат да прекъснете медитацията поради някаква тривиална причина. Просто се отпуснете. И не забравяйте да медитирайте всеки ден."

Реклама
Copyright © 2007 - 2018 silabg.com