сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Scitec Nutrition пускат WOD Crusher серия

Scitec Nutrition пускат WOD Crusher серия

 
Последните новини около Scitec Nutrition бяха свързани с нови попълнения в серията им от спортни облекла Muscle Army Series. Днес обаче от марката могат да се похвалят с прдстоящото пускане на цяла нова серия хранителни добавки с името WOD Crusher. Предполагахме, че зад абривиатурата WOD стои „Workout Of the Day“ (Тренировка на деня), но значението, което Scitec Nutrition влагат е по-скоро 'Work Out and Diet' (Тренирай и се храни здравословно). Новата продуктова линия ще включва четири добавки, като всички те са вдъхновени от кросфит тренировките. 
 

 
На първо място трябва да споменем Unbroken Pak, мултикомпонентна формула с креатин, карнитин, верижно-разклонени аминокиселини BCAA, бета-аланин, Co-Q10, както и витаминен комплекс. Вторият продукт в списъка е Muscle Factor, който включва форсколин, HMB и други активни съставки. Единствената информация, с която разполагаме за последните две формули са техните имена: Fire Works и Nem Forte

 
Scitec Nutrition ни обещават да видим WOD Crusher в магазините още този месец, като официалното представяне е планирано за 16 март.


.
Топ продукти на Scitec Nutrition
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Споменати продукти
Какво да похапнеш този месец?
Последни коментари
Браво поздрави за предприетите мерки.
Супер, само напред и нека да се покаже на младото поколение , че без стеро ...
Здравейте, как бих могъл да се сдобия с такава тениска и стикер и ?!?!
Интересно

"Всичко, което можем да научим е, че Nutrabolics имат нова ароматизирана пудра на бюрото си. Тя може да бъде една от много видове добавки, но ако се съди по размер и количество опции, изглежда като комплекс за преди тренировка."

Е-Мейл абонамент

Въведете E-Мейл адрес:

При въвеждане на e-mail ще бъдете уведомени при нова публикация.

Реклама
Copyright © 2007 - 2017 silabg.com