сила бг магазин
сила бг медия
»
»
СИЛА БГ застава зад каузата на Цветан

СИЛА БГ застава зад каузата на Цветан

Обиколка на България с колело, опасваща родината по нейните граници! Как ви звучи това? Няма невъзможни неща - не и за младия Цветан Иванов, който ще направи този невероятен преход, за да подкрепи създаването на закон, който задължава водачите на автомобили да осигуряват минимална странична дистанция от поне 1 метър при изпреварване на велосипедисти.

 
Основната цел на инициативата е придвижването с велосипед да се превърне в едно приятно и безопасно преживяване, както е в развитите европейски градове, разказва Цветан. Така не само ще се избегнат задръствания, но и България постепенно ще се превърне в едно по-добро и чисто място за живеене, където хората ще бъдат по активни, спортуващи и усмихнати.Зад каузата на Цветан застава правозащитната организация "Сдружени информирани потребители - СИПО", които започват гражданска петиция за допълнение на Закона за движение по пътищата и въвеждане на минимално странично разстояние от метър и половина при изпреварване на велосипедист по скоростен път и един метър във всички останали случаи.
 
Зад каузата, разбира се, заставаме и ние от СИЛА БГ, оказвайки нашата безрезервна подкрепа към всеки млад, активен и мислещ българин, готов да промени статуквото!


 
 
За да направим прехода на Цветан по-лесен и приятен и за да му помогнем да се справи с невероятното физическо изпитание - ще суплементираме младия велосипедист с най-висококачествените хранителни добавки от AMIX и Everbuild Nutrition, които ще му дадат повече сила, издръжливост, ще го хидратират по време на прехода и ще му помогнат за качественото възстановяване на организма!
 
1. AMIX ChampION ™ Sports Fuel 1000ml.
2. EVERBUILD Cryo Cell
3. EVERBUILD Magne 2 Shot


 
Старта на пътешествието е утре (13.07.2016) в 10:00 часа на ез. Ариана в София. А към амбициозната идея ще се присъединяват още 6 човека, които ще направят обиколката на България, заедно с Цветан. Идеята има своите съмишленици и много други велосипедисти ще се включат за ден, за два или просто за няколко часа, за да изпратят групата.Цветан и компания планират да обиколят цялата страна, като за целта ще изминат над 2100 км по пътищата на България и ще проверят от първо лице какъв е манталитета на родните шофьори и до къде се простира толерантността им. Ентусиастите планират да изминават поне по 130-140 километра на ден като преходът ще продължи около 17 дена. Ние от СИЛА БГ им пожелаваме успех и ги очакваме след 2 седмици обратно в София, за да разкажат за невероятното приключение!
 
Продукти за вело преход
56
.
00
лв.
105
.
00
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Споменати продукти
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Важно е също така да не забравяте хидратацията след всяка слънчева баня. Поддържайки кожата хидратирана ще я защитите допълнително от вредните фактори."

Реклама
Copyright © 2007 - 2018 silabg.com