сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Дизелова машина за мускули

Дизелова машина за мускули

Тялото на Вин Дийзъл не е това на типична холивудска звезда. То не е изкуствено “надуто” и никога не се е превръщало в увиснал и разплут “балон” само седмици след края на снимките. Актьорът, изиграл легендарни лоши момчета като Доминик Торето – хладнокръвният механик от “Бързи и Яростни” и антигероят Ридик, познава риска и грубите обноски от реалния живот. Цели десет години той е принуден да работи като охранител на нощен клуб в най-опасния град на САЩ през 80-те години – Ню Йорк, за да се издържа, докато се опитва да пробие. “Изглеждам страховито.” – признава Дийзъл. “В тялото си имам опасни кости.” – развити в годините, прекарани в допотопни ъндърграунд фитнес зали и пазейки вратите на най-горещите клубове в Ню Йорк.Грубата външност има своята полза – когато някой тренира за самозащита, тренировката конструира тяло, което не само изглежда добре, но е и истински издръжливо. Вие бихте ли казали нещо накриво на Вин Дийзъл, ако не сте Скалата?
 

Тренировки за успех

Вин Дийзъл е привърженик на бодибилдинга от старата школа и разчита на основни упражнения и свободни тежести - бенч и раменна преса, сгъвания и разгъвания, гребане с дъмбел, мъртва тяга. Той обича и упражнения със силата на тялото – набирания, кофички и лицеви опори.

За кардио и нисък процент мазнини Вин разчита на свободно бягане и бойни изкуства. Резултатът е големи размери и релеф. “На този етап се опитвам да постигна максимума от всяка част на тялото. Като по-млад се опитвах да стана колкото се може по-едър, а сега се стремя към дефиниция. Шокирам мускула с две серии пауърлифтинг и продължавам със серии от по много повторения.” - разказва той.

 
За да изглеждат мускулите му еластични, Дийзъл практикува йога и пилатес. Това разтяга мускулатурата, правейки я по-изящна, и изгражда контрол над всяка част на тялото. Освен това му помага да релаксира и да постигне баланс в психиката си. Благодарение на своите мускули и положителна нагласа към живота, която проповядва на над 20 милиона фена във Facebook, той е реализирал страхотна кариера  - започвайки от най-съмнителните нощни клубове до покоряването на Холивуд.

 

Хранителен режим

Пред Men’s Health Вин разкрива кои са любимите храни на дизеловата машина за мускули:

Телешко месо - “Телешката кайма е отличен източник на протеин. Яжте я чисто и често, за да развиете мускулна маса. Също така съдържа креатин.”

Пилешко месо – “Още един важен протеин. Освен това пилето може да бъде овкусено по много начини, така че е лесно да разнообразявате менюто.”

Яйца – “Суперхрана, пълна с протеин, здравословни мазнини, витамини и селен. Яжте от 2 до 6 на ден.”

Сладки картофи – “Те имат въглехидрати, необходими, за да развиете маса. Гликемичният им индекс е нисък и те изпускат горивото си постепенно.”

Риба – “Всички риби са източник на есенциални мастни киселини, които помагат за възстановяването на мускулите и предпазват ставите.”
 Обобщение

Във физиката на Вин няма никаква тайна. Той изпълнява традиционни и доказани упражнения със свободни тежести и щанги и се храни чисто. Неща, които всеки бодибилдинг ентусиаст трябва да прави, докато не намери своя собствен път в залата.Сила БГ Тийм
Истинско гориво за твоите тренировки
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Окситоцина отделящ се при оргазъм, също така подобрява съня. Пълноценния сън от своя страна носи множество ползи за здравето, като поддържане на здравословно тегло и кръвно налягане. Това е нещо върху, което си струва да се замислите особено, ако често се питате защо вашия партньор заспива веднага след като секса приключи. Следващия път когато не може да заспите прескочете чашата с мляко и вместо това се отдайте на любовната игра."

Реклама
Copyright © 2007 - 2018 silabg.com