сила бг магазин
сила бг медия
»
»
„Българите не се предаваме, продължаваме напред!”

„Българите не се предаваме, продължаваме напред!”

След тежката загуба на Кубрат Пулев е трудно да коментираме какво точно се случи на ринга и какво би станало, ако българинът бе подходил различно срещу Владимир Кличко в мача за Световната титла по бокс за професионалисти в тежка категория.
 
За никой не е тайна, че Кличко не пропуска да се възползва от всяка възможност за нечестна игра. Да, украинецът е заслужил правото си да диктува правилата около провеждането на срещата, но условията на самия ринг трябва да са равни! Но те не бяха такива. Като изключим неудобните ръкавици, с които Пулев бе принуден да се боксира в този мач, неравни бяха и условията при допинг тестовете. Защо срещата не се проведе в САЩ? Там използването на допинг е подсъдимо и вероятно това не се е понравило на украинеца. Добрата новина е, че и в Германия предстои гласуване на подобен закон.
 
Оставяйки действията на Владимир настрана, очевидно бе, че Кубрат не показа най-доброто от себе си и допусна някои грешки, които доведоха до развоя на срещата. В интервюто след мача, самият Кубрат разкри, че е разочарован от себе си и показаното на ринга. Чест му прави, че не само призна грешките си, но и не се оправдаваше с номерата на съперника си. Затова, той ни накара всички ние да се гордеем, че сме българи!
 
Може би, огромната подкрепа от целия народ донесе със себе си и огромни очаквания, които стимулираха Пулев да се хвърли открито в мача и да търси победата още в първите рундове. Именно пренебрегнатата защита доведе до тежките удари на Кличко. Дали този подход беше продиктуван от феновете, от играта на съперника или пък такъв е бил планът на Кобрата? Лошата новина е, че едва ли ще разберем какво би било, тъй като друг мач между двамата е малко вероятен. На украинецът му предстоят още няколко години и в най-добрия случай 3-4 мача, преди да се оттегли от професионалния бокс, а на опашката да излязат срещу него чакат мнозина.
 
Мачът си имаше и своята положителна страна – поуката от научения урок, но за да извлече максимума от нея, на Кобрата ще му трябва известно време. На този етап обаче, най-важно е бързото и безпроблемно възстановяване, за да продължи отново напред – затова, СИЛА БГ ще подари на Пулев кутия от любимия му протеин - AMIX Monster Beef Protein 4,85lbs.
 
И накрая ще завършим с мотивиращите думи на боксьора:
"Благодаря на българската публика. Българите не се предаваме, продължаваме напред. Това че имаше късмет, не значи че се предаваме. Българите сме големи и велики, да знаете, никога не се предаваме. Обичам ви."
 
СИЛА БГ Тийм!.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2014-11-17 | 14:06:53
Frazer
Кличко го смаза направо ! Българин съм, но украинеца унижи брутално Кобрата.
2014-11-17 | 14:05:39
Tyson90
Няма какво да се лъжем, Кобрата е далеч от боксьори като Кличко. Евала все пак, че стига до спор за титлата !
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Анкета
Последни коментари
Да сте живи и здрави всички ! Много е лошо ,когато се опитват да накърняват ...
Похвално е вниманието, което обръщате на хейтърите, които се опитват да ви ...
Имам приятел, който работи в агенцията за безпоасност на храните и му исках ...
Интересно

"Сред всички странни форми на йогата, практикувани по света (пилатес, бокс, спининг), впечатление прави Антигравитационната йога, където позите се практикуват от провесен от тавана "хамак". Такава тренировка може да ви направи много гъвкав и добре разтегнат, но участниците често се оплакват от особена "йога" миризма, пропита в хамака."

Е-Мейл абонамент

Въведете E-Мейл адрес:

При въвеждане на e-mail ще бъдете уведомени при нова публикация.

Реклама
Copyright © 2007 - 2017 silabg.com