сила бг магазин
сила бг медия
»
»
„Българите не се предаваме, продължаваме напред!”

„Българите не се предаваме, продължаваме напред!”

След тежката загуба на Кубрат Пулев е трудно да коментираме какво точно се случи на ринга и какво би станало, ако българинът бе подходил различно срещу Владимир Кличко в мача за Световната титла по бокс за професионалисти в тежка категория.
 
За никой не е тайна, че Кличко не пропуска да се възползва от всяка възможност за нечестна игра. Да, украинецът е заслужил правото си да диктува правилата около провеждането на срещата, но условията на самия ринг трябва да са равни! Но те не бяха такива. Като изключим неудобните ръкавици, с които Пулев бе принуден да се боксира в този мач, неравни бяха и условията при допинг тестовете. Защо срещата не се проведе в САЩ? Там използването на допинг е подсъдимо и вероятно това не се е понравило на украинеца. Добрата новина е, че и в Германия предстои гласуване на подобен закон.
 
Оставяйки действията на Владимир настрана, очевидно бе, че Кубрат не показа най-доброто от себе си и допусна някои грешки, които доведоха до развоя на срещата. В интервюто след мача, самият Кубрат разкри, че е разочарован от себе си и показаното на ринга. Чест му прави, че не само призна грешките си, но и не се оправдаваше с номерата на съперника си. Затова, той ни накара всички ние да се гордеем, че сме българи!
 
Може би, огромната подкрепа от целия народ донесе със себе си и огромни очаквания, които стимулираха Пулев да се хвърли открито в мача и да търси победата още в първите рундове. Именно пренебрегнатата защита доведе до тежките удари на Кличко. Дали този подход беше продиктуван от феновете, от играта на съперника или пък такъв е бил планът на Кобрата? Лошата новина е, че едва ли ще разберем какво би било, тъй като друг мач между двамата е малко вероятен. На украинецът му предстоят още няколко години и в най-добрия случай 3-4 мача, преди да се оттегли от професионалния бокс, а на опашката да излязат срещу него чакат мнозина.
 
Мачът си имаше и своята положителна страна – поуката от научения урок, но за да извлече максимума от нея, на Кобрата ще му трябва известно време. На този етап обаче, най-важно е бързото и безпроблемно възстановяване, за да продължи отново напред – затова, СИЛА БГ ще подари на Пулев кутия от любимия му протеин - AMIX Monster Beef Protein 4,85lbs.
 
И накрая ще завършим с мотивиращите думи на боксьора:
"Благодаря на българската публика. Българите не се предаваме, продължаваме напред. Това че имаше късмет, не значи че се предаваме. Българите сме големи и велики, да знаете, никога не се предаваме. Обичам ви."
 
СИЛА БГ Тийм!.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2014-11-17 | 14:06:53
Frazer
Кличко го смаза направо ! Българин съм, но украинеца унижи брутално Кобрата.
2014-11-17 | 14:05:39
Tyson90
Няма какво да се лъжем, Кобрата е далеч от боксьори като Кличко. Евала все пак, че стига до спор за титлата !
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Браво ! Много добре описано и обяснено!
Поздравления, наистина! Изключително ценна и конструктивна кампания. С това ...
Браво поздрави за предприетите мерки.
Интересно

"В края на 70-те години Блеър отворил офис срещу Universal Studios и се съсредоточил върху задоволяването на нуждите от хранителни добавки на киното, телевизионните водещи и бизнесмените. Един от най-известните му клиенти бил Боби Ригс, който в етап от подготовката си приемал по над 400 капсули на ден от продуктите на Блеър. Други известни по това време личности, които спазвали режима на Блеър били Лорънс Уелк, Робърт Къмингс, Клин Уокър и много други. "

Реклама
Copyright © 2007 - 2017 silabg.com