сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Как да не губим мускули през лятото?

Как да не губим мускули през лятото?

Как да не губим мускули през лятото?
 
Как да не губя мускули през лятото? Това е въпросът, който си задава всеки активен, трениращ човек. През летния сезон искаме даизчистим мазнините и да увеличим мускулната си маса. Много често обаче вместо да стопим мазнините и да подчертаем релефа, се наблюдава така наречения катаболен ефект, при койтомускулите започват да се топят по-бързо от мазнините.
За да не се случи това трябва да обърнете внимание на няколко неща:
На първо място е нужно да обърнете внимание на хранителния си режим. Ако не искате да губите мускулна маса през лятото трябва да се храните по-често, но в по-малки количества. Трябва да добавите добра доза белтъчини и въглехидрати към менюто си, за да противодействате на катаболния процес, отговорен за загубата на мускули.
Друг важен момент във вашата мисия в борбата със загубата на мускули е да съобразите вашата тренировка с храненията и високите летни температури. Най-добре е да тренирате около 2 часа след хранене. Така по време на самата тренировка няма да ви бъде тежко и ще изпитвате леко чувство на глад. Ключовото във това е, че именно тогава хормоналните нива са най-високи и тренировката ви ще бъде гарантирано ползотворна.

На помощ идват суплементи като протеиновите барове FIT SPO и супер удобния, готов за директна консумация FIT SPO SHAKE, които може да ползвате навсякъде и по всяко време. Тези продукти ще ви доставят нужните протеини и въглехидрати, за да прекратите моментално катаболния процес на мускулен разпад.
За възстановяване също на 100% бихме ви препоръчали да се доверите на горните продукти. FIT SPO протеиновите барове и FIT SPO SHAKE в комбинация ще захранят вашия организъм и ще запълнят гликогенните липси.
В заключение можем да ви кажем, че ако не искате да загубите мускули през лятото – можете напълно да разчитате на продуктите на FIT SPO. С тях катаболния процес ще бъде забравен, а покачването на чиста мускулна маса ще е по-лесно, дори и по-вкусно!

Промо продукти на FIT SPO
41
.
88
лв.
39
.
00
лв.
2
.
49
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Браво ! Много добре описано и обяснено!
Поздравления, наистина! Изключително ценна и конструктивна кампания. С това ...
Браво поздрави за предприетите мерки.
Интересно

"Независимо дали искате да намалите телесните мазнини или да увеличите мускулната маса, трябва да постигнете някакъв баланс в приема на мазнини с въглехидрати и протеини. Умерен прием на правилните мазнини може да помогне за трупане на чисти мускули и в много и да ви помогне в орелефяването. Като цяло, бодибилдърите чиято цел е релеф или растеж се сремят да приемат 20% от калориите си под формата на мазнини, от здравословни източници, които сме описали долу."

Реклама
Copyright © 2007 - 2017 silabg.com