сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Креатин Хидрохлорид

Креатин Хидрохлорид

Всеки един от нас запалените по фитнеса в даден етап от развитието си по отношение на тренировките е употребявал креатин. Дали монохидрат, етил-естер, глюконат, АКГ и др., този тип продукт е най-масово използваният и върху него са правени редица изследвания. Колкото и странно да звучи, най-простата форма - монохидрат, е клинично доказана като най-ефективна.

Вярно е, че редица от ползващите го не одобряват някои от съпътстващите неудобства при употребата му (задръжката на вода, зареждащата фаза, честото уриниране), поради което доста често опитват другите вариации на креатина. Науката е непрекъснато в търсене на нови и по-добри алтернативи и сега на преден план излиза креатин хидрохлорид.Представлява чист, концентриран креатин хидрохлорид, за всеки търсещ подобряване на кондиционното състояние, увеличаване на силата и твърдостта на мускулите. Много е подходящ и за онези, които търсят повишаване на производството на Аденозин Трифосфат (АТР), главен източник на енергия и „гориво” за извършване на всички мускулни и клетъчни функции.

Креатин хидрохлорид не изисква абсолютно никаква зареждаща фаза. Поради своята висока концентрация и микродозировка, достатъчна е 1 капсула на всеки 45 кг лично тегло. Научно-доказано е, че тази 1 капсула се равнява на ефекта от 5-10 грама креатин монохидрат. За разлика от него обаче, креатин хидрохлоридът не предизвиква подуване, дискомфорт в стомаха, задръжка на вода. Той е до 59 пъти по-разтворим от монохидрата. С него ще постигнете увеличаване на силата сравнимо дори с употреба на стероиди, като същевременно запазвате натуралния характер на вашето тяло.Очаквайте съвсем скоро този нов и революционен креатин и в СИЛА БГ!!!
Най-добрите креатинови добавки
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2011-05-01 | 01:01:01
Кристиян Димитров
Поредната Интересна Статия на СилаБг !
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Браво ! Много добре описано и обяснено!
Поздравления, наистина! Изключително ценна и конструктивна кампания. С това ...
Браво поздрави за предприетите мерки.
Интересно

"Комбинацията от глюкозамин и хондроитин сулфат, често обогатявана с MSM и други помощни вещества, вече е изпитана и доказана като подпомагаща лечението на ставите. От тези съставки безспорно най-важен е глюкозаминът. "

Реклама
Copyright © 2007 - 2018 silabg.com