сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Мечтата на тийнейджърите - големи мускули БЪРЗО!

Мечтата на тийнейджърите - големи мускули БЪРЗО!

Идва лято, наближават абитуриентските балове и все повече младежи се замислят върху формата си. Ще се спрем на представителите на силният пол, които търсят по - големи ръце и добре оформена преса като на спасител от плажа. Наскоро попаднахме на една публикация в форум, която гласеше следното: „Не искаш да тренираш дълго време? Искаш лятото всички мацки да ти се кефат на бицагите? Ама не ти се дават и много пари за добавки? Ако може и да стане за 2 месеца?“. По-нататък в публикацията авторът описва жестоката вреда от употребата на стероиди, но ние ще ви предложим две уникални хранителни добавки с помощта, на които ще постигнете желаните резултати за сравнително кратък период от време.

Anadrox pump & burn – първият суплемент, който комбинира силата на азотния оксид с мощна фет бърнър матрица в една революционна формула за увеличаване обема на мускулните фибри, като същевременно се предизвикват вазотермични процеси за изграряне на мазнините и намаляване на теглото. Патентованата Nitrofolin смеска е ключовата съставка за невероятния ефект на едновременно напомпване и дефиниране на мускулите.
 


T-BOMB II  – една от най-силните алтернативи на анаболните стероиди и прохормоните. Съдържа само натурални съставки, научно доказани, че действат позитивно за повишаване нивата на анаболните хормони в организма (тестостерон) и селективно модулирайки нивата на естрогена и кортизола. Добавени са също така и мастни киселини, които съдействат за по-добра чувствителност на рецепторите по мускулната клетка. Много подходящ и за професионални бодибилдъри, използващи анаболни стероиди и целящи запазване на резултатите след спиране на циклите.


 

СИЛА БГ Тийм
препоръчани продукти за обемни мускули
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Браво ! Много добре описано и обяснено!
Поздравления, наистина! Изключително ценна и конструктивна кампания. С това ...
Интересно

"Въпреки, че уредите изглеждат примамливо и екзотично, основен компонент на тренировката трябва да бъдат упражненията със свободни тежести. В тях участват повече мускулни фибри, с което се постигат по-големи резултати и функционална сила. Не е необходимо изцяло да избягвате уредите – те са полезни за разнообразяването на тренировката и могат допълнително да я подпомогнат. Като цяло уредите са по-подходящи за новаците във фитнеса, или за професионални културисти – защото упражненията с тях са по-лесни за правилно изпълнение и рискът от нараняване е по-нисък."

Реклама
Copyright © 2007 - 2018 silabg.com