сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Тайната на здравия сън със силата на билковите съставки

Тайната на здравия сън със силата на билковите съставки

Сънят е от изключителна важност за Вашето здраве. Именно той Ви придава енергичен и добър външен вид. За повечето хора от 6 до 8 часа сън са абсолютно достатъчни, за да бъдат продуктивни през целия ден. За съжаление, не всеки може да се похвали със спокоен сън. Това е сериозен проблем, който има своето неблагоприятно влияние върху организма.

Системното недоспиване води до понижаване на имунитета, намаляване на концентрацията, чувство на отпадналост и спад в продуктивността. Всички тези фактори спомагат за натрупването на излишни килограми, които биха могли да донесат след себе си и по-сериозни състояния на стрес или депресия. От друга страна натрупването на токсини в организма, дава своето отражение върху организма, довеждащо до диабет и сърдечни заболявания. Не на последно място безсънието натрупва негативни емоции и предизвиква раздразнителност.Според статистиката човек прекарва средно 1/3 от живота си в сън. Международно проучване показва, че през последните 4 години броят на хората по целия свят на възраст от 20 до 44 години, приемащи сънотворни вещества, се е удвоил. Тези факти заслужават Вашето внимание и не трябва да бъдат подминавани. Съществуват разнообразие от билки и съставки, които са здравословен и ефективен метод за пълноценен сън. Маточината е билка, която отпуска организма и осигурява здрав и спокоен сън. Хмелът, известен още в пивоварната индустрия е съставка, която се използва и в медицината за спокоен сън. Междувременно екстрактът от валериан е познат със свойствата си да успокоява нервната система. Лавандулата и шипката, от друга страна, помагат за справяне с безсънието.

Всички изброени натурални съставки и билкови екстракти можете да откриете в напитката Relax Drink от GOOD NIGHT. Тя подобрява качеството на съня и помага при борбата със стреса и натрупаното напрежение, вследствие на натовареното ежедневие. Има приятен аромат на плодовете на кактус - т.нар. бодлива круша. Препоръчително е да приемате напитката 20-30 минyти пpeди cън, за да подейства.

Основни предимства на продукта:
 
  • Съдържа еcтecтвeни eкcтpaкти
  • Пoдoбpявa кaчecтвoтo нa cъня
  • Намалява стреса и чувството за тревожност
  • Насърчава релаксацията
  • Cтpaxoтeн вкyc
  • БEЗ oцвeтитeли, изкycтвeни пoдcлaдитeли и кoнcepвaнти
  • БEЗ зaxap

Бъдете спокойни през нощта и свежи през деня - само с Relax Drink от GOOD NIGHT!Relax Drink от GOOD NIGHT
може да намерите в продуктовия каталог на СИЛА БГ на най-добра цена!

СИЛА БГ Тийм!.
СПИ СПОКОЙНО!
2
.
98
лв.
16
.
00
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Споменати продукти
Анкета
Последни коментари
Да сте живи и здрави всички ! Много е лошо ,когато се опитват да накърняват ...
Похвално е вниманието, което обръщате на хейтърите, които се опитват да ви ...
Имам приятел, който работи в агенцията за безпоасност на храните и му исках ...
Интересно

"Основното предимство на SUPER PUMP MAX пред другите подобни продукти е точната концентрация от съставки в научно доказана дозировка за максимален ефект. Добавени са и определени минерали, които служат като електролити и помагат на тялото за по-добро хидратиране по време на тренировка. Магнезий, калций, калий и натрий са ключови за този процес. Използвани са най-добрите форми на определени витамини от B – групата, които са съществени за енергийния метаболизъм, производството на нови клетки като червените кръвни клетки, които транспортират кислород до мускулите."

Е-Мейл абонамент

Въведете E-Мейл адрес:

При въвеждане на e-mail ще бъдете уведомени при нова публикация.

Реклама
Copyright © 2007 - 2017 silabg.com