сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Тайната на здравия сън със силата на билковите съставки

Тайната на здравия сън със силата на билковите съставки

Сънят е от изключителна важност за Вашето здраве. Именно той Ви придава енергичен и добър външен вид. За повечето хора от 6 до 8 часа сън са абсолютно достатъчни, за да бъдат продуктивни през целия ден. За съжаление, не всеки може да се похвали със спокоен сън. Това е сериозен проблем, който има своето неблагоприятно влияние върху организма.

Системното недоспиване води до понижаване на имунитета, намаляване на концентрацията, чувство на отпадналост и спад в продуктивността. Всички тези фактори спомагат за натрупването на излишни килограми, които биха могли да донесат след себе си и по-сериозни състояния на стрес или депресия. От друга страна натрупването на токсини в организма, дава своето отражение върху организма, довеждащо до диабет и сърдечни заболявания. Не на последно място безсънието натрупва негативни емоции и предизвиква раздразнителност.Според статистиката човек прекарва средно 1/3 от живота си в сън. Международно проучване показва, че през последните 4 години броят на хората по целия свят на възраст от 20 до 44 години, приемащи сънотворни вещества, се е удвоил. Тези факти заслужават Вашето внимание и не трябва да бъдат подминавани. Съществуват разнообразие от билки и съставки, които са здравословен и ефективен метод за пълноценен сън. Маточината е билка, която отпуска организма и осигурява здрав и спокоен сън. Хмелът, известен още в пивоварната индустрия е съставка, която се използва и в медицината за спокоен сън. Междувременно екстрактът от валериан е познат със свойствата си да успокоява нервната система. Лавандулата и шипката, от друга страна, помагат за справяне с безсънието.

Всички изброени натурални съставки и билкови екстракти можете да откриете в напитката Relax Drink от GOOD NIGHT. Тя подобрява качеството на съня и помага при борбата със стреса и натрупаното напрежение, вследствие на натовареното ежедневие. Има приятен аромат на плодовете на кактус - т.нар. бодлива круша. Препоръчително е да приемате напитката 20-30 минyти пpeди cън, за да подейства.

Основни предимства на продукта:
 
  • Съдържа еcтecтвeни eкcтpaкти
  • Пoдoбpявa кaчecтвoтo нa cъня
  • Намалява стреса и чувството за тревожност
  • Насърчава релаксацията
  • Cтpaxoтeн вкyc
  • БEЗ oцвeтитeли, изкycтвeни пoдcлaдитeли и кoнcepвaнти
  • БEЗ зaxap

Бъдете спокойни през нощта и свежи през деня - само с Relax Drink от GOOD NIGHT!Relax Drink от GOOD NIGHT
може да намерите в продуктовия каталог на СИЛА БГ на най-добра цена!

СИЛА БГ Тийм!.
СПИ СПОКОЙНО!
2
.
98
лв.
16
.
00
лв.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Споменати продукти
2
.
98
лв.
16
.
00
лв.
Какво да похапнеш този месец?
Последни коментари
Браво поздрави за предприетите мерки.
Супер, само напред и нека да се покаже на младото поколение , че без стеро ...
Здравейте, как бих могъл да се сдобия с такава тениска и стикер и ?!?!
Интересно

"Ездата изглежда лесна само на киноекрана. В действителност съвсем не е шега работа. Един час яздене ще натовари физиката ви колкото игра на тенис за същото време! Мускулните групи, използвани по време на езда, не са същите, които обичайно се засягат от повечето други спортове. "

Е-Мейл абонамент

Въведете E-Мейл адрес:

При въвеждане на e-mail ще бъдете уведомени при нова публикация.

Реклама
Copyright © 2007 - 2017 silabg.com