сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Вредните токсини и борбата с тях

Вредните токсини и борбата с тях

Откъде идват токсините?

Те идват отвсякъде – химически замърсявания във въздуха, тежки метали, химикалии пестициди в храните, медикаменти, алкохол, тютюнопушене – активно и пасивно – ние просто живеем в замърсена среда.Има и вътрешни фактори, от които могат да дойдат токсините. Повечето хора нямат време за хранене. В голяма част от случаите забравяме да се храним и да се грижим за храненето си – храним се на крак, храним се веднъж, а и изкушенията, които ни заобикалят трудно могат да се преодолеят. Този лош навик води до натрупване на вредни микроорганизми в храносмилателния тракт.Как да се отървем от тях?


1. Да се подложим на подходящи детокс „терапии” :

 • редовната физическа активност
 • регулярното ходене до тоалетна
 • както и посещаването на сауна

2.Прием на детокс агенти


Това са компоненти и формули, които пречистват тялото ни отвътре. На практика детоксикацията е единственият вариант да се отървем от токсините и да накараме тялото ни да работи с максимален капацитет.

Точно тук идва ролята на продуктите на AQUA PECTIN!С какво ще ми помогне детоксът с AQUA PECTIN?

Множество изследвания показват, че общата детоксикация на организма, която се наблюдава при редовния, ежедневен прием на пектин, води до чувствително намаляване на риска от рак на дебелото черво – третото по честота заболяване през последните години.Продуктите на AQUA PECTIN съдържат чист, висококачествен, медицински клас ябълков пектин, който е 100% разтворен в пречистена вода, чрез двойна обратна осмоза. Със своята основна суровина – чист ябълков пектин, произведен в Европа от най-качествен сорт ябълки, и със своя неповторим вкус на ябълков нектар.Той се усвоява изключително бързо и има уникалната способност да се свързва с тежки метали и токсини в организма.Основни предимства на продуктите на AQUA PECTIN:

 • Абсорбира и изхвърля токсините и тежките металит човешкото тялото
 • Намалява резорбцията на мазнините
 • Увеличава чувството на ситост
 • Предотвратява рязкото покачване на кръвната захар
 • Подобрява функцията на дебелото черво
 • Намалява вредното въздействие на лечението след лъчева и химиотерапия.
 • Компенсира недостига на растителни фибри.
 • Направен изцяло от растителни източници.
 • Не съдържа ГМО и не е направен от суровини с ГМО.Цялата гама продукти на AQUA PECTIN може да намерите в каталога на СИЛА БГ!СИЛА БГ Тийм!
.
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Какво да похапнеш този месец?
Последни коментари
Супер, само напред и нека да се покаже на младото поколение , че без стеро ...
Здравейте, как бих могъл да се сдобия с такава тениска и стикер и ?!?!
Дано повече младежи прочетат статията и се образоват!!
Интересно

"Когато има наличие на въглехидрати в тялото ни, те се разпадат на глюкоза, която пък се превръща в енергия и се транспортира до клетките в тялото ни. Ако глюкозата обаче не може да се разпадне, което би било налице, ако инсулинувите нива са твърде ниски или пък няма наличие на глюкоза, тялото започва да метаболизира мазнините за енергия. Разпада на мазнините повишава кетонните нива в кръвта водейки до кетоза. Кетозата може да възникне при болни от диабет Тип 1 (недостатъчно инсулин) , алкохолизъм, гладуващи и тези от нас на ниско-въглехидратна или висока на мазнини/протеини диета."

Е-Мейл абонамент

Въведете E-Мейл адрес:

При въвеждане на e-mail ще бъдете уведомени при нова публикация.

Реклама
Copyright © 2007 - 2017 silabg.com