сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Върнете върховата си форма след голямото празнуване!

Върнете върховата си форма след голямото празнуване!

След приключването на коледните и новогодишните празници повечето от нас имат една заветна цел и тя е да стопят натрупаните килограми. Причините, които носят отговорност за покачване на телесната маса по време на почивните дни са много, и техният комбиниран ефект за съжаление води до дълготрайни щети върху фигурата.

Мотивация

Първи по важност, макар и често пренебрегван, е психологическият фактор. Натрупването на телесна маса се свързва с и с липса мотивация да се постигне позитивен резултат, тъй като желаният ефект започва да изглежда като непостижима фантазия.Екипът на СИЛА БГ Ви уверява, че не сте сами в битката с излишното тегло. Ние предлагаме на вашето внимание разнообразен набор от продукти, с помощта на които сбогуването с наднормените килограми се превръща в напълно осъществима цел. Всеки един от нашите артикули е насочен към конкретен проблем, който възпрепятства тялото да изглежда в най-добрата си възможна форма.

Натрупване на мазнини

Естественият резултат от продължителната консумация на висококалорична и мазна храна е натрупването на подкожни мазнини. Продуктите, които са ваши незаменими помощници, ако попадате в тази категория, са така наречените фетбърнъри. Те спомагат за бързото изгаряне на излишните мазнини, без да намаляват мускулната маса.Фетбърнърите работят на два принципа – термогенеза т.е повишават температурата на тялото и по този начин се стига до ускорение на метаболизма; липотропично действие – тези хранителни добавки помагат на черния дроб да преработи и да изхвърли излишните мазнини.

Токсини

За съжаление един от „подаръците”, който всички получаваме за коледните и новогодишни празници е завишено ниво на токсини. Причината е комбинация от многото консумация на вредна храна, тютюнопушене и най - вече злоупотреба с алкохол. Също така, малко хора си дават сметка, че липсата на качествен сън, също води до натрупване на токсини в кръвта, тъй като организмът е възпрепятстван от възможността да изпълни докрай всички жизнени процеси, свързани с пречистване и регенериране.
Резултатът е наднормено тегло, придружено със затруднена функция на черния дроб и понижен имунитет.  Фетбърнърите имат и позитивен ефект върху изхвърлянето на вредни вещества от организма и благоприятстват действието на черния дроб.

Дехидратация

Приемът на достатъчно количество течности не е основен приоритет по време на празниците. Когато към този пропуск добавим и прекомерна консумация на алкохол, общата дехидратация е почти гарантирана. Първият проблем, който носи със себе си наличието на дехидратация, е забавено и затруднено храносмилане и съответно покачване на телесната маса.Също така, малко хора си дават сметка, че именно дехидратираният организъм е този, който задържа излишни течности - тялото се подува и няма почти никакъв тонус. Естественото решение на този проблем е, разбира се, прием на повече питейна вода, но ние Ви съветваме да се доверите на и добавки с диуретично действие, които помагат за изхвърляне на ненужните течности и се отразяват добре на функцията на бъбреците.
 
Липса на енергия

Също така качването на килограми често е съпътствано със загуба на тонус, този проблем се засилва особено при спазване на силно ограничаващ хранителен режим. Тъй като най-често диетата е необходимо условие при битката с килограмите, повечето продукти, които спомагат изгарянето на мазнини, съдържат активни съставки, които дават на организма нужната енергия, без да го натоварват с излишни калории. По този начин не губите мотивация за тренировка и имате тонус да се справите с ежедневните си задачи. Дори да не сте ограничили приема на калории, каченото излишно тегло само по себе си създава чувство за тежест и води до постоянно желание за сън и понижаване на енергията.

Екипът на СИЛА БГ е наясно с предизвикателствата, които съпътстват борбата с наднорменото тегло, и предлага адекватно решение на всеки проблем. За повече информация вижте тук.СИЛА БГ ТИЙМ!
 .
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Какво да похапнеш този месец?
Последни коментари
Браво ! Много добре описано и обяснено!
Поздравления, наистина! Изключително ценна и конструктивна кампания. С това ...
Браво поздрави за предприетите мерки.
Интересно

"Наскоро публикувано проучване установи, че нитратите могат да увеличат производството на сила у бързо потрепващата скелетна мускулатура при мишки, използвани като животински образец. Това се подкрепя от факта, че едно проучване при хора установи, че нитратните добавки позволяват продължително поддържане на производството на сила."

Реклама
Copyright © 2007 - 2017 silabg.com