сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Знаете ли за българския Tribulus Terrestris?

Знаете ли за българския Tribulus Terrestris?

Знаете ли как нашите прадеди са успявали да поддържат своето либидо дори в най-трудни времена, допринасяйки за появата на световноизвестните легенди за потентността на българския мъж? Българската билка Tribulus Terrestris, известна още с народните названия Бабини зъби, Кочи глави, Трабузан и др., е много добре позната в традиционната медицина и от векове се използва в българската култура като билка за жизненост, енергия и повишаване на либидото. Древните гърци също са се възползвали от нея като средство за повишаване на мускулна маса и стимулиране на сексуалността. 
 
Българският Трибулус Терестрис е уникален по рода си
Бабини зъби е диворастяща билка и не подлежи на култивирано отглеждане. Фитохимията на българския Tribulus Terrestris е уникална заради специфичното географско разположение, подходящият климат и релеф на България, както и точното време в годината и специалният метод за събиране на материала с чисто, органично качество.
 
Доказано е, че широкият спектър и високото съдържание на активни вещества в българския Tribulus Terrestris не се срещат в нито едно растение Tribulus, растящо другаде по света. Почти всички изследвания, които потвърждават ефекта и ползите на Tribulus, са правени върху натурален цвят, пораснал на българска почва. Поради тази причина, когато търсите суплемент с Tribulus Terrestris е много важно да се уверите, че това наистина е екстракт с оригинален български произход! Качества:

- Напълно безвреден и абсолютно натурален био-продукт
- Приемът на по-голяма доза рязко увеличава сексуалното желание и либидо
- Подобрява силата, мускулния растеж и издръжливостта
- Възстановява естествения хормонален баланс на организма
- Подобрява способността на тялото да усвоява протеина и спомага поддържането на нормалния азотен баланс

 
Суплементиране
Когато търсите суплемент с Tribulus Terrestris е много важно да се уверите, че той съдържа екстракт от оригинален български Tribulus Terrestris. Сила БГ ви препоръчва хранителната добавка ВемоХерб® Tribulus.

ВемоХерб® Tribulus

- Съдържа екстракт от български Tribulus Terrestris
- Стимулира естественото производство на тестостерон
- Запазва оптимални нивата на кортизол и естрадиол
- Повишава мускулния капацитет и сексуалния нагон
- Повишава сексуалната потентност
 
Tribulus и продуктите на ВемоХерб® ООД можете да намерите в магазините на Сила БГ на гарантирано най-добри цени!
 
Сила БГ Тийм
 
Топ продукти на ВемоХерб®
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
2012-05-17 | 10:04:28
Любо Даков
Ползвам продукта от самото му начало, качеството и до днес не е променено - уникален продукт - радвам се че напоследък има значителен интерес към този продукт, но наистина много е важно да се ползва български Трибулус - качествата му са "с пъти" по добри от всички останали...
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Сред всички странни форми на йогата, практикувани по света (пилатес, бокс, спининг), впечатление прави Антигравитационната йога, където позите се практикуват от провесен от тавана "хамак". Такава тренировка може да ви направи много гъвкав и добре разтегнат, но участниците често се оплакват от особена "йога" миризма, пропита в хамака."

Реклама
Copyright © 2007 - 2018 silabg.com