сила бг магазин
сила бг медия
»
»
5 стъпки за плосък корем

5 стъпки за плосък корем

 
Посещенията в залата стават все по-редки благодарение на натовареното ежедневие и график, а издутият корем те притеснява все повече. Предлагаме ти един бърз и лесен начин да се отървеш от мазнините в областта на корема, без да променяш ежедневните си навици, само в 5 стъпки, само за 7 дни!
 


Първа стъпка:
 
Ако искаш да изградиш мускули и същевременно да изгориш излишните мазнини, трябва да изпълняваш упражненията регулярно, три дни седмично. Кои упражнения са подходящи? Препоръчваме ти упражнения, които натоварват цялото тяло, като скокове, лицеви опори и набирания в рамките на една серия от 15 повторения. След всяко упражнение следва една минута скачането на въже. Тази серия ще ти позволи да изгориш около 500-600 калории на тренировка.
 

Втора стъпка:
 
Трябва да работиш върху коремните мускули три пъти в седмицата. Препоръчваме коремни преси и повдигане на крака в рамките на три серии от 20 повторения. Друго подходящо упражнение включва заемане на поза за лицева упора с лакти, опряни в пода. Гърбът е изпънат, а коремните и седалищни мускули – стегнати. Задръж позицията четири пъти за около 30 - 60 секунди.

Трета стъпка:
 
Храната, която приемаш е от жизненоважно значение за постигане на видими резултати. Натурални храни като плодове, зеленчуци, пълнозърнести продукти и паста, пилешко, телешко, риба и нискомаслени млечни продукти трябва да изместят преработените, пълни със захар храни от дневното меню. Яж пикантни храни, които ще повишат телесната температура и ще ти помогнат да изгориш излишните мазнини.
 

Четвърта стъпка:
 
За намалиш задържането на вода, трябва да намалиш приема на сол. За да овкусиш храната, можеш да заместиш солта с билки или други подправки.


Пета стъпка:
 
Стресът и преумората могат да доведат до свръхпроизводство на хормон, наречен кортизол, който насърчава натрупването на мазнини в областта на корема. Опитай се да не се поддаваш на ежедневното напрежение, отпусни се и си осигури минимум 7 часа сън всяка нощ!

В допълнение към всичко това, бихме добавили още няколко ценни съвета, които ще ти помогнат да се отървеш от излишните мазнини в проблемната област: избягвай консумацията на захар, приемай допълнителни количества витамин C и пий големи количества вода! 
.
Продукти за изгаряне на подкожни мазнини:
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Анкета
Последни коментари
Да сте живи и здрави всички ! Много е лошо ,когато се опитват да накърняват ...
Похвално е вниманието, което обръщате на хейтърите, които се опитват да ви ...
Имам приятел, който работи в агенцията за безпоасност на храните и му исках ...
Интересно

"Яйчния протеин стимулира мускулния разтеж и е демонстрирал повишаване на синтезата на мускулен протеин в редица изследвания. Тези ефекти най-вероятно се дължат на високата коцентрация на аминокиселината левцин – приблизително 9%. Левцина е основна аминокиселина отговорна за стимулиране на синтезата на мускулен протеин след всяко хранене. Единствения протеинов източник, който съдържа повече левцин от яйцата е суроватката."

Е-Мейл абонамент

Въведете E-Мейл адрес:

При въвеждане на e-mail ще бъдете уведомени при нова публикация.

Реклама
Copyright © 2007 - 2017 silabg.com