сила бг магазин
сила бг медия
»
»
5 стъпки за плосък корем

5 стъпки за плосък корем

 
Посещенията в залата стават все по-редки благодарение на натовареното ежедневие и график, а издутият корем те притеснява все повече. Предлагаме ти един бърз и лесен начин да се отървеш от мазнините в областта на корема, без да променяш ежедневните си навици, само в 5 стъпки, само за 7 дни!
 


Първа стъпка:
 
Ако искаш да изградиш мускули и същевременно да изгориш излишните мазнини, трябва да изпълняваш упражненията регулярно, три дни седмично. Кои упражнения са подходящи? Препоръчваме ти упражнения, които натоварват цялото тяло, като скокове, лицеви опори и набирания в рамките на една серия от 15 повторения. След всяко упражнение следва една минута скачането на въже. Тази серия ще ти позволи да изгориш около 500-600 калории на тренировка.
 

Втора стъпка:
 
Трябва да работиш върху коремните мускули три пъти в седмицата. Препоръчваме коремни преси и повдигане на крака в рамките на три серии от 20 повторения. Друго подходящо упражнение включва заемане на поза за лицева упора с лакти, опряни в пода. Гърбът е изпънат, а коремните и седалищни мускули – стегнати. Задръж позицията четири пъти за около 30 - 60 секунди.

Трета стъпка:
 
Храната, която приемаш е от жизненоважно значение за постигане на видими резултати. Натурални храни като плодове, зеленчуци, пълнозърнести продукти и паста, пилешко, телешко, риба и нискомаслени млечни продукти трябва да изместят преработените, пълни със захар храни от дневното меню. Яж пикантни храни, които ще повишат телесната температура и ще ти помогнат да изгориш излишните мазнини.
 

Четвърта стъпка:
 
За намалиш задържането на вода, трябва да намалиш приема на сол. За да овкусиш храната, можеш да заместиш солта с билки или други подправки.


Пета стъпка:
 
Стресът и преумората могат да доведат до свръхпроизводство на хормон, наречен кортизол, който насърчава натрупването на мазнини в областта на корема. Опитай се да не се поддаваш на ежедневното напрежение, отпусни се и си осигури минимум 7 часа сън всяка нощ!

В допълнение към всичко това, бихме добавили още няколко ценни съвета, които ще ти помогнат да се отървеш от излишните мазнини в проблемната област: избягвай консумацията на захар, приемай допълнителни количества витамин C и пий големи количества вода! 
.
Продукти за изгаряне на подкожни мазнини:
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Анкета
Последни коментари
Да сте живи и здрави всички ! Много е лошо ,когато се опитват да накърняват ...
Похвално е вниманието, което обръщате на хейтърите, които се опитват да ви ...
Имам приятел, който работи в агенцията за безпоасност на храните и му исках ...
Интересно

"В края на 70-те години Блеър отворил офис срещу Universal Studios и се съсредоточил върху задоволяването на нуждите от хранителни добавки на киното, телевизионните водещи и бизнесмените. Един от най-известните му клиенти бил Боби Ригс, който в етап от подготовката си приемал по над 400 капсули на ден от продуктите на Блеър. Други известни по това време личности, които спазвали режима на Блеър били Лорънс Уелк, Робърт Къмингс, Клин Уокър и много други. "

Е-Мейл абонамент

Въведете E-Мейл адрес:

При въвеждане на e-mail ще бъдете уведомени при нова публикация.

Реклама
Copyright © 2007 - 2017 silabg.com