сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Мускулна маса с витаминно-минерални комплекси

Мускулна маса с витаминно-минерални комплекси

Замисляли ли сте се някога дали наистина тренирате всеки път с пълния си потенциал? Всеки сериозен билдър си задава този въпрос, и за да го разреши експериментира с цял куп нови суплементи с ревюта, обещаващи невероятни резултати и прочие. Разковничето се крие в старите изпитани витаминно-минерални комплекси.

image002_22122010

За да може човешкото тяло да разгърне максималния си потенциал, трябва да се храни с огромен сложен набор от жизненоважни хранителни вещества. Създавайки дефицит от само един от тези толкова важни витамини и минерали се нарушава метаболитния път, който е отговорен за оптималната ефективност на организма. Резулатът? Занижен максимален потенциал, чувство на дискомфорт, отпадналост. Не е добре! Ежедневната консумация на високо и прецизно дозирана витаминно-минерално формула ще помогне за осигуряване на присъствието на основните ко-фактори, необходими за хиляди метаболитни реакции.

image004_22122010

Много спортисти подценяват важността на витаминно-минералните комплекси. Те смятат, че тъй като не може да нараснат ръцете с 10 см, то е безполезно да ги вземат. Но тук има нещо много важно - ако тялото ви е с дефицит на само един от основните витамини и минерали, хиляди ензимни процеси във вашето тяло могат да бъдат нарушени. Всеки витамин и минерал отговаря за много биохимични реакции, включително образуването на хормоните. В крайна сметка? Ако не използвате добра формула мултивитамини и минерали вие никога няма да постигнете най-голямият си потенциал.

image006_22122010

Кога трябва да се вземат мултивитаминни комплекси? Просто вземете мултивитаминно-минерална формула сутринта, със закуската. Веднага след тренировка с тежести, вземете още една още една доза за допълнително подхранване с антиоксиданти. В нетренировъчните дни, вземете само една доза от витаминно-минералната формула  сутринта и посрещнете деня с усмивка.

Сила БГ Тийм
Препоръчани продукти от СИЛА БГ
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Браво ! Много добре описано и обяснено!
Поздравления, наистина! Изключително ценна и конструктивна кампания. С това ...
Браво поздрави за предприетите мерки.
Интересно

"DHEA може да помогне в предотвратяване на повишаването на телесните мазнини. Той винаги има такъв ефект върху животните - и то доста голям. Докато изследването при млади мъже показва, че ежедневни дози от 1600 милиграма DHEA значително намалява нивата на телесни мазнини, макар последвалите проучвания да не успяват да потвърдят това откритие."

Реклама
Copyright © 2007 - 2018 silabg.com