сила бг магазин
сила бг медия
»
»
Нетрадиционни уреди, които не сте опитвали

Нетрадиционни уреди, които не сте опитвали

След като вече познавате уредите в залата като петте си пръста, логично е да потърсите някакво разнообразие, за да не стигнете до застой в тренировките. Вижте с какво тренират хората в залите по света и у нас.
 
Въжета
Да, въжета, но не такива, с които си играят момиченцата в детската градина, а от онези с дебелина два инча, с които рибарите си изкарват поминъка. С две такива въжета можете да си организирате чудна кардио тренировка. Завържете краищата им към стабилна основа, след това ги хванете от другата страна и започнете бързо да ги разтърсвате нагоре-надолу, като вълни.  Силата се генерира от цялото ви тяло и това е един добър способ за цялостна тренировка.

 
Скокове с кангу обувки
Признаваме, че такива не са ни попадали в България. Но бихме поскачали с тях при първа възможност. С пружиниращата им платформа можете да превърнете тичането на място, подскоците и всевъзможни други движения в тренировка. Нещо като подвижен трамплин, който ще ви изпоти и измори само за няколко минути.

 
"Революционно" набиране
Набирането е едно от най-добрите упражнения за развиване на горната част на тялото, но много хора нямат силата да ги правят. Затова те могат да си помогнат с простата механика на Pullup Revolution. Просто го завързвате за лоста, слагате крак в стремето и изпълнявате нещо като набиране с помощни колела. Освен да ви улесни, то може да помогне на по-напредналите от вас да изпробват нови техники за набиране. 

 
Бодиблейд
Бодиблейдът е тънко парче метал, изкривено като лък, което трепти с външните си краища и по този начин създава съпротивление. Може да ви изглежда несериозно, но машинката изглежда си я бива като вариант за тренировка без тежести. Бодиблейд тренира централната част на тялото, но има приложение и като устройство за рехабилитиране на раменете. 

 
Х-изатор
Използван от морските пехотинци на САЩ и баскетболистите на NFL, X-изаторът представлява портативен мини-степер, предназначен да симулира спринт. Ако нямате възможност да потичате навън, уредът ще се притече на ваша помощ вместо огромната пътечка. Освен това платформите могат да бъдат застопорени за лицеви опори или повдигания.

 
Шейни с тежест
Ако видите някой да кара шейна посред лято, може би не халюцинирате. Тези уреди приличат точно на детска шейна, но имат ръкохватки и място, на което да разположите дискове с тежест. Комбинацията от кардио и силова тренировка има потенциал да увеличи експлозивната сила на краката. Освен за бутане и дърпане, шейната става за гребане и раменни преси.

 
TRX
Системите за трениране в провесено положение като TRX и Jungle Gym вече не са чак такава екзотика, но си заслужава да бъдат споменати. Системата ви позволява да я закачите навсякъде, където сметнете, че можете да я закрепите. С нея можете да правите клекове или гребания, да повдигнете краката си за лицеви опори и още. С повече изобретателност можете да тренирате цялото си тяло с нея, както и да контролирате натоварването и интензивността с проста промяна на ъгъла, под който се намирате или разположението на краката ви.Сила БГ Тийм
Източник: MSN
Топ продукти за твоята тренировка
Ако тази статия ви е харесала, моля гласувайте за нея
Коментари
ДОБАВИ КОМЕНТАР
Име/Прякор *
Твоят E-Mail *
Коментар *
Реклама
Последни коментари
Не напразно Amix Nutrition ми е, любимата марка ! Просто The Best
Уникални както винаги
Чудесно! Вие сте най-силните в БГ !
Интересно

"Мелатонина е открит през 1950г, а за първи път продукти съдържащи го се появяват в Щатите през 1994г. Заради благотворния си ефект върху съня е използван най-често от хора с нарушения в своя био ритъм вследствие на стрес, преминаване на часови зони и смяна на работни смени. Известният още като „хормон на мрака“ мелатонин има повишена секреция при липса на светлина и намалена такава при излагане на силна светлина, като това важи, както при дневно, така и при нощно активни животни. При хората с напредване на възрастта неговата секреция намалява."

Реклама
Copyright © 2007 - 2018 silabg.com